Μπριζίτ Μακρόν: Όταν τρώμε πρωινό με τον Εμμάνουελ εγώ είμαι με τις ρυτίδες μου και αυτός με τη φρεσκάδα του

18 Αυγούστου, 2017 8:22 ΜΜ
More videos

Αναγνωρίζει ότι με την απόφασή της να είναι μαζί με τον Γάλλο πρόεδρο πλήγωσε τα παιδιά της

Στη σχέση της με τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμμανουέλ Μακρόν αναφέρεται, μεταξύ άλλων, η σύζυγός του Μπριζίτ, στην εκ βαθέων συνέντευξή της στο περιοδικό ELLE.

Η πρώτη κυρία της Γαλλίας για πρώτη φορά μιλά ανοιχτά για τη διαφορά ηλικίας με τον Μακρόν. «Τα είκοσι χρόνια είναι αρκετά. Φυσικά οταν τρώμε πρωϊνό εγώ είμαι με τις ρυτίδες μου και αυτός με τη φρεσκάδα του» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Αναγνωρίζει, επίσης, ότι με την απόφασή της να είναι μαζί με τον Εμμάνουελ Μακρόν πλήγωσε τα παιδιά της «αλλά υπάρχουν ορισμένες στιγμές στη ζωή που κάνεις βασικές επιλογές. Και για μένα ήταν αυτή. Αν δεν είχα κάνει αυτή την επιλογή θα είχα χάσει τη ζωή μου. Είχα πολύ χαρά με τα παιδιά μου και την ίδια στιγμή ήθελα να ζήσω “αυτό τον έρωτα” όπως είπε ο Prévert για να είμαι απόλυτα ευτυχισμένη».

Ωστόσο επισημαίνει ότι δεν ζουν ως παράνομο ζευγάρι γιατί αυτή η ιστορία έγινε «ήρεμα». «Σταδιακά έκανα την οικογένεια μου να το συνειδητοποιήσει. Το ίδιο έκανε και ο Εμμάνουελ. Δεν τα κάναμε όλα “γυαλιά-καρφιά” ακόμα και όταν χρειάστηκε κάτι να “σπάσουμε”» λέει στη συνέντευξή της.

Στην ερώτηση αν προσπάθησε να αντισταθεί στον έρωτα του Μακρόν απαντά ότι «εγώ ήμουν αυτή που του είπα να πάει στο Παρίσι και να ολοκληρώσει τις σπουδές του γιατί πίστευα ότι αυτό ήταν το καλύτερο για τον ίδιο. Δεν υπήρχε κάτι μεταξύ μας τότε αν και το κουτσομπολιό συνεχιζόταν. Ανησυχούσα για τα τρία παιδιά μου και όχι για τον υπόλοιπο κόσμο».

Εξομολογείται ότι ένιωσε το πρώτο σκίρτημα όταν εργάζονταν μαζί στο θεατρικό έργο του Eduardo De Filippo, “The Art of Comedy”. Κάθε φορά περίμενα την επόμενη συνάντηση. Δεν καταλάβαινα γιατί, τότε μου φαινόταν τελείως τρελό».

Στους επικριτές της και το «μισογυνισμό» για τη διαφορά ηλικία τους η Μπριζίτ Μακρόν δηλώνει ότι απαντά με τη σιωπή της γιατί, όπως λέει, «μετά αυτό περνάει».

Όσο για τη δυσκολότερη στιγμή στη σχέση τους εξομολογείται ότι ήταν το 2007 όταν υποχρεωτικά ζούσαν μακριά ο ένας από τον άλλο «αλλά στη διάρκειά της γράφααμε συχνά ο ένας στον άλλο».

[dailymail] [thema]

Ακολουθήστε μας στο facebook: