Μπριζίτ Μακρόν: Η ανατρεπτική εμφάνιση με στενό τζιν και γόβες στιλέτο

28 Ιουλίου, 2017 7:52 ΜΜ
More videos

Η σύζυγος του προέδρου Εμανουέλ Μακρόν, η 64χρονη Μπριζίτ Μακρόν, είναι το τελευταίο fashion icon της Γαλλίας, με τις εμφανίσεις της να αποθεώνονται και να αντιγράφονται από τις διάσημες για το στιλ τους Γαλλίδες.

Η τελευταία εμφάνιση της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας στο προεδρικό μέγαρο έκανε και πάλι εντύπωση, όταν η Μακρόν υποδέχτηκε τη Ριάνα στο προεδρικό μέγαρο των Ηλυσίων με τζιν παντελόνι.

Η Πρώτη Κυρία φόρεσε το αγαπημένο της skinny jean, τις ψηλοτάκουνες γόβες της και ένα από τα αγαπημένα της λευκά σακάκια και εμφανίστηκε στα σκαλιά του Ελιζέ.

Splash

Splash

Splash

Εκεί υποδέχτηκε τη Ριάνα, η οποία έκανε μια επίσης ανατρεπτική εμφάνιση με υπερμεγέθη ρούχα, από αυτές που μας έχει συνηθίσει τελευταία.

Reuters

Η τραγουδίστρια από τα νησιά Μπαρμπέιντος επισκέφτηκε το Ελιζέ, ως επικεφαλής του φιλανθρωπικού ιδρύματος Clara Lionel, μιας μη κερδοσκοπικής οργάνωσης που χρηματοδοτεί προγράμματα εκπαίδευσης και υγείας για φτωχές κοινότητες σε όλο τον κόσμο.

Όμως, τις εντυπώσεις έκλεψε η 64χρονη κυρία Μακρόν, με ένα ντύσιμο που τόνιζε το δυνατό σημείο του σώματός της. Τα λεπτά και γυμνασμένα πόδια της.

Reuters

Reuters

Η Μπριζίτ Μακρόν έχει αποδείξει ότι δεν είναι διατεθειμένη να «θυσιάσει» το προσωπικό της στιλ για τον ρόλο της πρώτης κυρίας. Αντιθέτως, έχει προσαρμόσει το στιλ της πρώτης κυρίας στο δικό της.

Reuters

Reuters

Reuters

Reuters

Reuters

Reuters

Reuters

[thetoc]