Μποξέρ σκηνοθέτησε τον θάνατό του για να αποδείξει ότι η γυναίκα του έβαλε να τον σκοτώσουν

10 Νοεμβρίου, 2017 3:36 ΜΜ
More videos

Ο 50χρονος Ραμόν Σόσα είναι προπονητής μποξ και ανακάλυψε ότι η γυναίκα του σχεδίαζε να τον σκοτώσει. Σε συνεργασία με την αστυνομία μπόρεσε να μαζέψει στοιχεία ότι η γυναίκα του, η Μαρία “Λούλου” Σόσα προσέλαβε έναν πληρωμένο δολοφόνο για να τον σκοτώσει.

Για να αποδείξει ότι η γυναίκα του δεν είναι καλή ο Σόσα σκηνοθέτησε τον θάνατό του με μια σφαίρα στο κεφάλι του και το πρόσωπό του γεμάτο αίματα. Στην φωτογραφία φαινόταν ξαπλωμένος στο έδαφος με τα χέρια του δεμένα στην πλάτη του.

Η γυναίκα του Σόσα είχε ζητήσει από ένα φίλο του Ραμόν να της βρει έναν πληρωμένο δολοφόνο.

Πλήρωσε τον δολοφόνο 2.000 δολάρια για να σκοτώσει τον άντρα της.

Όμως δεν ήξερε ότι επρόκειτο για μια παγίδα στο σχέδιο που η ίδια είχε στήσει.

Ο Ραμόν και η Λούλου γνωρίστηκαν το 2007 και παντρεύτηκαν. Ο γάμος της Λούλου με τον Ραμόν που ήταν Πορτορικανός/ Αμερικανός της έδινε το δικαίωμα να ζει μόνιμα στην Αμερική. Επίσης, άνοιξαν και ένα γυμναστήριο μαζί. Όλα ήταν καλά μέχρι το 2015.

Η επιχείρησή τους άρχισε να εμφανίζει προβλήματα και τα οικονομικά προβλήματα επηρέασαν την σχέση τους. Ο Ραμόν ήλπιζε ότι θα λύσουν τα προβλήματά τους, αλλά η Λούλου ζήτησε ξαφνικά διαζύγιο. Κάποια στιγμή, μέσα στο 2015 ο Ραμόν έλαβε ένα τηλεφώνημα από τον φίλο του τον Γκουστάβο, ο οποίος του είπε ότι η γυναίκα του είχε επικοινωνήσει μαζί του και του είχε ζητήσει να της βρει έναν πληρωμένο δολοφόνο.

Στην συνέχεια, ο Γκουστάβο πήγε να συναντήσει την Λούλου, η οποία δεν ήξερε ότι ήταν καλωδιωμένος. Η συζήτησή τους καταγράφηκε και χρησιμοποιήθηκε ως αποδεικτικό στοιχείο. Ωστόσο, η αστυνομία είχε μια εκπληκτική ιδέα.

Η αστυνομία ζήτησε από τον Ραμόν να προσποιηθεί ότι είναι νεκρός σε έναν ρηχό τάφο.

Έδειξαν τις φωτογραφίες του στην Λούλου.

Ο πληρωμένος δολοφόνος που προσέλαβε η Λούλου ήταν στην πραγματικότητα ένας μυστικός αστυνομικός, ο οποίος στην συνέχεια έδειξε της φωτογραφίες του “νεκρού” Ραμόν στην γυναίκα του.

Η αντίδραση της Λούλου ήταν άκαρδη – απλά γέλασε.

Τον Οκτώβριο του 2016, η 43χρονη Λούλου δήλωσε ένοχη και καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκιση.

Τελικά, ο Ραμόν ήταν αυτός που γέλασε τελευταίος.

Πλέον, έχει προχωρήσει την ζωή του.

Τώρα, έχει σχέση με μια άλλη γυναίκα που δεν θέλει να γίνει γνωστή.

“Δεν θα είμαι ποτέ ξανά ο ίδιος άνθρωπος”, δήλωσε ο Ραμόν.