Μπουτάρης: «Αν ξανάκανα τη ζωή μου δεν θα άλλαζα τίποτα. Και αλκοολικός και αλητάμπουρας θα ήμουν»

5 Σεπτεμβρίου, 2017 6:01 ΠΜ
More videos

«Αν ξανάκανα τη ζωή μου δεν θα άλλαζα τίποτα απολύτως από αυτά που έκανα μέχρι τώρα» δήλωσε σε συνέντευξή του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και πρόσθεσε:

«Και αλκοολικός θα ήμουν και αλητάμπουρας θα ήμουν και καλός επιχειρηματίας θα ήμουν, όλα τα ίδια θα έκανα».

Ο κ. Μπουτάρης είπε επίσης ότι τα τατουάζ του είναι “συναισθηματικά και χαρακτήρισε το σκουλαρίκι του “φυλαχτό”.

Παράλληλα στη συνέντευξη που έδωσε στο MyPortal.gr, ο κ. Μπουτάρης απαντάει ότι στα 75 του χρόνια θα το σκεφτόταν να ξαναπαντρευτεί και δηλώνει: «Οποιος λέει ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα, είναι χαζός, ίσα ίσα που ο γάμος πλουτίζει τον έρωτα κι με άλλα συναισθήματα».

Ο Γιάννης Μπουτάρης, μετά από μία πετυχημένη πορεία ως επιχειρηματίας, πτυχιούχος του τμήματος Χημείας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου και διπλωματούχος οινολόγος είναι ο 60ός δήμαρχος Θεσσαλονίκης δείχνοντας την αγάπη του για την πόλη.

Με διάθεση να μιλήσει για όλα, παρότι πλήττει με τα πολλά λόγια, μιλάει στην web εκπομπή «30+3» του MyPortal.gr και τη δημοσιογράφο, Μαρία Σαμολαδά.

Περιγράφει τις πρώτες μέρες της δημιουργίας της Πρωτοβουλίας, της παράταξης που διοικεί για δεύτερη θητεία τη Θεσσαλονίκη, αλλά που τον τελευταίο καιρό «κλυδωνίζεται».

Δεν παραλείπει να αναφερθεί στις προσπάθειές του να προσελκύσει τουρίστες, στην έλλειψη υποδομών αλλά και στην σκληρή κριτική που δέχεται για τους Ισραηλίτες και τους Τούρκους που επισκέπτονται την Θεσσαλονίκη.

Εκείνο που τον ενοχλεί στην πόλη είναι τα πεζοδρόμια, ενώ παραδέχεται πως παρόλη τη μιζέρια της, δεν θα άλλαζε με τίποτα την Θεσσαλονίκη.

Με διάθεση για ειλικρινή συζήτηση σχολιάζει την κατάσταση που βίωσαν οι κάτοικοι της πόλης την περίοδο του χιονιά, την αντιπολίτευση που δέχεται από την ίδια την παράταξή του, αλλά και για την αποδοχή προτάσεων της θεσμικής αντιπολίτευσης.

Ανοιχτός σε οποιαδήποτε συνεργασία θα μπορούσε να προάγει την αξία της Θεσσαλονίκης, σχολιάζει τα κόμματα και δεν αποφεύγει να αναφερθεί στην «διαμάχη» που είχε με τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, κκΆνθιμο, λέγοντας ότι σήμερα πίνουν συχνά καφέ συζητώντας θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Για την ενδεχόμενη στήριξη κάποιου κόμματος προς την υποψηφιότητά του δηλώνει ανοιχτός , αλλά χωρίς ανταλλάγματα.

Χαρακτηρίζει τα τατουάζ του «συναισθηματικά», το σκουλαρίκι του «φυλαχτό», ενώ για τις «κακοτοπιές» που πέρασε αναφέρει χαρακτηριστικά ότι: «Αν ξανάκανα τη ζωή μου δεν θα άλλαζα τίποτα απολύτως από αυτό που έκανα μέχρι τώρα. Και αλκοολικός θα ήμουν και αλητάμπουρας θα ήμουνα και καλός επιχειρηματίας θα ήμουν…»

Κλείνοντας την ενδιαφέρουσα συζήτηση ο Γιάννης Μπουτάρης αποκαλύπτει ότι στα 75 του χρόνια νιώθει έτοιμος να ξαναπαντρευτεί, «όποιος λέει ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα, είναι χαζός» σημειώνει και ομολογεί ότι είναι «κολλημένος alfaromeάκιας» αγαπώντας την οδήγηση και επιτρέποντας στον εαυτό του αυτή την «πολυτέλεια».

Πηγή: thestival.gr, myportal.gr