Μπορεί ένας ελέφαντας να παίζει σκάκι με ποντίκι; Ναι, καλά το διαβάσατε!

2 Ιουνίου, 2016 8:32 ΜΜ
More videos

Πρόσφατα ο παγκοσμίου φήμης γλύπτης Ray Villafane, συνεργάστηκε με την καλλιτέχνιδα Sue Beatrice για να δημιουργήσουν ένα εκπληκτικό γλυπτό άμμου. Έναν ελέφαντα σε φυσικό μέγεθος που ονομάζεται Chessie Trunkston να  παίζει σκάκι με ένα ποντίκι που ονομάζεται Hershel Higginbottom.

Η Sue επινόησε και μια χαριτωμένη ιστορία για να συνοδεύσει το γλυπτό:

‘Ήταν ένας νεαρός ελέφαντας που ονομαζόταν Chessie

και που έτρωγε  φιστίκια, αλλά ήταν πολύ απρόσεχτος,

που ένα ποντίκι τον είχε νικήσει

και με κανένα τρόπο δεν μπορούσε να εξαπατήσει

έκανε μια τελευταία κίνηση και τον πάτησε.’
Το διασκεδαστικό  και σούπερ λεπτομερές γλυπτό είναι σε επίδειξη στον χώρο Sanderson Lincoln Pavillion στο Carefree της Αριζόνα μέχρι τον Αύγουστο. Να το έχετε κατά νου, αν βρεθείτε στην περιοχή!

elephant-mouse-playing-chess-sand-sculpture-ray-villafane-sue-beatrice-5 elephant-mouse-playing-chess-sand-sculpture-ray-villafane-sue-beatrice-8 elephant-mouse-playing-chess-sand-sculpture-ray-villafane-sue-beatrice-13 elephant-mouse-playing-chess-sand-sculpture-ray-villafane-sue-beatrice-1 elephant-mouse-playing-chess-sand-sculpture-ray-villafane-sue-beatrice-12 elephant-mouse-playing-chess-sand-sculpture-ray-villafane-sue-beatrice-6 elephant-mouse-playing-chess-sand-sculpture-ray-villafane-sue-beatrice-4 elephant-mouse-playing-chess-sand-sculpture-ray-villafane-sue-beatrice-10

 Ray Villafane , Sue Beatrice
Ακολουθήστε μας στο facebook: