Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024
Ελλάδα«Bόμβα» στην Ελληνική σόουμπιζ: Κατερίνα Καινούργιου και Φίλιππος Τσαγκρίδης ξανά μαζί

«Bόμβα» στην Ελληνική σόουμπιζ: Κατερίνα Καινούργιου και Φίλιππος Τσαγκρίδης ξανά μαζί

Στη Ρώμη βρέθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια έκανε γνωστό το ταξίδι της μέσα από την εκπομπή της το πρωί της Δευτέρας λέγοντας πως πήγε με κάποιον που δεν ήθελε να μαθευτεί το όνομά του.

«Να σας πω τι έπαθα χθες. Έχω πάει τριήμερο στη Ρώμη, είπα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου. Δεν πήγα μόνη μου. Πήγα με κάποιον που δεν ήθελα να μαθευτεί. Στην επιστροφή μου λέει ο συγκεκριμένος άνθρωπος, “δεν πιστεύω να έχει κανέναν φωτογράφο απ’ έξω. Έχεις ανεβάσει φωτογραφίες από εκεί, δε θέλω…”.

“Όχι, ηρέμησε” λέω κι εγώ. Πάω να βγω εγώ χαλαρή, μόνη μου με τη βαλίτσα και βλέπω την κάμερά μας και έναν φωτογράφο πάνω μου. Λέω, “σας παρακαλώ μη με τραβάτε” και αρχίζω και τρέχω. Νόμιζα ότι είχαν έρθει για μένα. Παίρνω τον Γιάννη τηλέφωνο και του λέω, “καλά είναι δυνατόν; Θα με περάσει ο άνθρωπος για τρελή, ότι έφερα κάμερα να τραβήξω τον εαυτό μου, να στήσω θέμα μόνη μου” και κάτι τέτοια. Και μου λέει ο Γιάννης, “δεν ήταν για σένα οι κάμερες, έρχεται ο Μαρτίκας από το Survivor” (δείτε εδώ φωτογραφίες)» είπε η Κατερίνα Καινούργιου χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «On time» αυτός ήταν ο πρώην σύντροφός της, Φίλιππος Τσαγκρίδης.

Είναι ξανά μαζί η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης;

Οι δυο τους ταξίδεψαν στην «αιώνια πόλη» με το ίδιο αεροπλάνο αλλά έφτασαν χωριστά στο αεροδρόμιο και πέρασαν το check in με διαφορά ώρας.

«Κινήθηκαν πολύ προσεκτικά, γιατί δεν θέλουν να δώσουν λαβές για νέα δημοσιεύματα. Και αυτό ισχύει και για τους δυο», αναφέρει η πηγή.

unnamed file

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο επιχειρηματίας χώρισαν τον Οκτώβριο που μας πέρασε και τώρα όλοι αναρωτιούνται αν υπάρχει επανασύνδεση.

Κάποιες πληροφορίες λένε πως γίνονται προσπάθειες και από τους δυο να δουν αν μπορούν να γεφυρώσουν τις διαφορές τους και να είναι πάλι μαζί ενώ άλλες σημειώνουν ότι έχουν αποφασίσει να παραμείνουν καλοί φίλοι.

Τα πιο σημαντικά