Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαBόμβα από τη Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ο Μάνος φοβάται να μην μπει φυλακή...

Bόμβα από τη Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ο Μάνος φοβάται να μην μπει φυλακή εκείνος και ο πατέρας του»

Πολλά ερωτήματα προκαλούν όσα υπαινίχθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου μιλώντας μέσα από τη ΓΑΔΑ. Η 33χρονη υποστήριξε μιλώντας στο Star και στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα ότι ο πρώην σύζυγός της, Μάνος Δασκαλάκης, με τον οποίο μίλησε σήμερα το πρωί, ρωτήθηκε από την ίδια αν θα την υποστηρίξει και εκείνος απάντησε: “Μα δεν μπορώ να πάω σπίτι μου, με έδιωξαν από τη δουλειά και τι θέλεις εγώ να κάνω; Τι να κάνω; Να βάλουν εμένα και τον πατέρα μου μέσα;”. “Τον νοιάζει μόνο να μην μπει φυλακή, δεν τον ενδιαφέρει για μένα”, είπε η 33χρονη.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου είπε για τον Μάνο Δασκαλάκη στον δημοσιογράφο της εκπομπής: “Εμένα δεν με σκέφτεται που είμαι μέσα. Τον ρώτησα αν θα έρθει να με δει και μου απάντησε: ”Είσαι με τα καλά σου που θα έρθω να σε δω;”. Μίλησα μαζί του και μου είπε ότι θα πει ότι δεν γνωρίζει τίποτα”.

Ως προς την υπόθεση ανθρωποκτονίας του παιδιού της, της 9χρονης Τζωρτζίνας, είπε: “Δεν έχουν τόσα στοιχεία εναντίον μου. Είναι άδικο”.

Τι είπε η Πισπιρίγκου για τον Δασκαλάκη – Ο διάλογός τους

Στη συνομιλία της με τον δημοσιογράφο η Ρούλα Πισπιρίγκου είπε: “Δεν γίνεται άλλο, δεν αντέχω…. Δεν έχουν τόσα στοιχεία. Μου το λένε οι αστυνομικοί. Είναι άδικο…”. Και περιέγραψε τον διάλογο που υποστηρίζει ότι είχε με τον Μάνο Δασκαλάκη:

Μάνος Δασκαλάκης: Τι θες; Να βάλουν μέσα εμένα και τον πατέρα μου;

Ρούλα Πισπιρίγκου: Σοβαρολογείς; Έχεις καταλάβει πού βρίσκομαι;

Ο δημοσιογράφος τη ρώτησε αν είναι ικανοποιημένη από τη στάση του Δασκαλάκη: “Όχι βέβαια” απάντησε.

Μάνος Δασκαλάκης: Δεν μπορώ να βγω από το σπίτι μου…

Ρούλα Πισπιρίγκου: Έχεις καταλάβει που είμαι;

Μάνος Δασκαλάκης: Με διώξανε από τη δουλειά. Εγώ τι να κάνω; Να βάλουν μέσα τον πατέρα μου και εμένα;”

Τέλος η Ρούλα Πισπιρίγκου είπε: “Του είπα να έρθει στην Αθήνα να με δει και μου λέει “πας καλά; Να έρθω να με δουν όλα τα κανάλια;””.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μάνος Δασκαλάκης μεταβαίνει στην Αθήνα μαζί με τον δικηγόρο του, προκειμένου να παραλάβουν τη δικογραφία της υπόθεσης για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Δείτε τις δηλώσεις της Πισπιρίγκου μέσα από τα κρατητήρια:

Στην ίδια εκπομπή, η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου είπε: “Ο Μάνος έχει αποτραβηχτεί τελείως. Δεν στηρίζει το παιδί μου. Εχει διαχωρίσει τη θέση του με τον δικηγόρο του… Δεν έχω μιλήσει καθόλου μαζί του, δεν σηκώνει τηλέφωνα”. Η ίδια, όπως και η αδελφή της Πισπιρίγκου, Δήμητρα, υποστήριξαν ότι οι αστυνομικοί έχουν χτυπήσει τη Ρούλα, ενώ αστυνομικές πηγές διαψεύδουν τους ισχυρισμούς και απαντούν ότι διαθέτουν κατάθεση από την ίδια την κατηγορούμενη στην οποία βεβαιώνει ότι δεν την έχει πειράξει κανείς. Παράλληλα, θα εξεταστεί άμεσα και από ιατροδικαστή.

Από την πλευρά του ο εργοδότης του Μάνου Δασκαλάκη, Ανδρέας Παπαδάτος, μίλησε στο thebest.gr και ανέφερε ότι μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου αποφάσισαν από κοινού να πάρει άδεια από την εργασία του. “Είναι δύσκολο αυτός ο άνθρωπος να συνεχίσει τις δραστηριότητες του, όμως αν δεν εμπλέκεται πουθενά, θα του έχουμε κλείσει την πόρτα αναίτια αν τον διώξουμε. Δεν έχω αφορμή για κάτι τέτοιο” ανέφερε.

Τα πιο σημαντικά