Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαBlue Horizon: Σε σοκ η οικογένεια του 36χρονου Αντώνη – «Ήταν διακοπές,...

Blue Horizon: Σε σοκ η οικογένεια του 36χρονου Αντώνη – «Ήταν διακοπές, επέστρεφε για δουλειά» λέει ο αδερφός του

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται τα αδέρφια του 36χρονου Αντώνη ο οποίος χθες το βράδυ έπεσε θύμα της εγκληματικής συμπεριφοράς των δύο μελών του πληρώματος του Blue Horizon οι οποίοι τον έσπρωξαν στα απόνερα του πλοίου με αποτέλεσμα να πνιγεί.

kargiotis 36xronos 1

Ο Νίκος Καρυώτης, αδελφός του θύματος, αδυνατεί να πιστέψει πως ο Αντώνης χάθηκε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα σε ένα ταξίδι που έκανε συχνά και πάντα είχε εισιτήριο μαζί του.

Όπως αποκαλύπτει στο protothema.gr, ο 36χρονος είχε βγάλει εισιτήριο για το μοιραίο ταξίδι αλλά καθυστέρησε να φτάσει στο λιμάνι.

«Δεν θα πήγαινε χωρίς εισιτήριο. Είχε εισιτήριο και καθυστέρησε. Από ο, τι καταλαβαίνω θα καθυστέρησε να φτάσει στο λιμάνι, δεν πρόλαβε να μπει και δεν τον άφησαν μετά. Είχε πάει για διακοπές στην Αθήνα. Έκανε συχνά αυτό το ταξίδι, ανέβαινε πολλά χρόνια για βόλτα στην Αθήνα. Για να δει τους φίλους του.

antonis kariotis.jpg

Πήγαινε ένα 2ημερο, ένα 3ημερο αλλά πάντα έκανε τα κουμάντα του και είχε λεφτά για εισιτήριο.

Δούλευε εδώ, στον Άγιο Νικόλαο, και για αυτό θα έπεστρεφε χθες, για να πάει στη δουλειά», λέει ο αδελφός του 36χρονου ο οποίος περιμένει τη νεκροψία-νεκροτομή προκειμένου να πάρει απαντήσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο άτυχος νεαρός πνίγηκε μέσα στο λιμάνι μετά την απώθησή του από τα δύο μέλη του πληρώματος.

Τα βίντεο της οργής από το θάνατο του 36χρονου στον Πειραιά -Τον έσπρωξαν από το Blue Horizon

Τα πιο σημαντικά