Αυτή η μπλόγκερ αισθάνεται άνετα με το σώμα της και προσπαθεί να αλλάξει τα πρότυπα ομορφιάς

21 Ιουλίου, 2016 9:40 ΜΜ
More videos

Αυτή η νεαρή γυναίκα ονομάζεται Νandia Aboulhosn. Είναι μια από τις σπουδαιότερες bloggers μόδας στον κόσμο και είναι επίσης ένα μοντέλο για ‘plus’ που έχει εμφανιστεί στο εξώφυλλο πολλών περιοδικών μόδας.

Η Νandia ποτέ δεν αγωνίστηκε για να μειώσει το βάρος της. Είναι οπαδός του Body Positive movement, ενός κινήματος που ενθαρρύνει τους ανθρώπους να αποδεχθούν το σώμα τους και τη μοναδική εμφάνισή τους όπως είναι, και που δεν πιστεύουν ότι οι γυναίκες θα πρέπει οι ίδιες να προσπαθούν να χωρέσουν σε μικρότερα ρούχα για να εκπληρώσουν προσδοκίες των άλλων.

Μέσα από το blog της, η Nandia προσπαθεί να δείξει κάθε μέρα πως είναι δυνατόν να δείχνεις υπέροχη ανεξάρτητα από το μέγεθός σου. Το πιο σημαντικό πράγμα δεν είναι πόσο ζυγίζεις, αλλά πόσο σίγουρη αισθάνεσαι για τον εαυτό σου.

Εμείς εδώ ενθαρρύνουμε όποιον πιστεύει ότι δεν υπάρχει κανόνας για το ποιος θα φοράει κάποια συγκεκριμένα ρούχα. Ρίξετε μια ματιά στις φωτογραφίες αυτής της καταπληκτικής και γενναίας νεαρής γυναίκας.

Η Νandia δεν αισθάνεται απολύτως καμία ντροπή για την εμφάνισή της. Η ιστορία της μπορεί σίγουρα να ενθαρρύνει εκατοντάδες χιλιάδες γυναίκες εκεί έξω για να αισθάνονται άνετα για το πώς φαίνονται.

Ακολουθήστε μας στο facebook: