Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024
διάφοραΜπέος: «Πάω στο Άγιo Όρoς να με ευλoγήσει ο γέρoντας για να...

Μπέος: «Πάω στο Άγιo Όρoς να με ευλoγήσει ο γέρoντας για να πάρει ο κόσμος τις αποζημιώσεις γρήγορα»

Ένα ακόμα show αποφάσισε να κάνει ο Αχιλλέας Μπέος στην τηλεόραση, καθώς ο δήμαρχος Βόλου μιλώντας χθες στην κάμερα του «TRT» αποκάλυψε ότι θα πάει στο Άγιο όρος για καλό σκοπό και για την πίστη του, μια εβδομάδα μετά τις ομοφοβικές του δηλώσεις κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Πιο συγκεκριμένα τόνισε ότι θέλει να μεταβεί στο Βατοπέδι ώστε να τον ευλογήσει ο γέροντας για να πάρει ο κόσμος που έχασε την περιουσία του στις πλημμύρες γρήγορα τις αποζημιώσεις. Μάλιστα σαν να μην έφτανε αυτό, με περίσσιο λαϊκισμό ανέφερε ότι αν θελήσει να τον ψάξει ο πρωθυπουργός δεν θα τον βρει, γιατί θα είναι στο Άγιο Όρος.

Πιο αναλυτικά τόνισε: «Φεύγω σήμερα το βράδυ, πάω στο Βατοπέδι, γιατί το έχω ανάγκη να πάω στον γέροντα Εφραίμ, ένας άνθρωπος που με έχει αγγίξει, να πάρω ευλογία για τη νέα θητεία.

Ανακοίνωσα ότι πάω στο Βατοπέδι, θα προσευχηθώ και στον γέροντα θα ζητήσω την ευχή του και την ευλογία του ώστε ο κόσμος να πάρει γρήγορα τις αποζημιώσεις -αυτός είναι ο σκοπός μου κι εκεί πιέζω- όσο τον δυνατόν πιο γρήγορα. Είμαστε σε καλό δρόμο, έχουν αποζημιωθεί ήδη οι 1500 πρώτοι.

Και δεύτερον, να τηρήσουν την υπόσχεσή τους τόσο οι υπουργοί όσο και ο Κ. Μητσοτάκης για την πλήρη αποκατάσταση των ζημιών στον Βόλο. Γιατί  εμένα πλέον η δουλειά μου, τελειώνει την άλλη εβδομάδα: Να συντονίσω τα μηχανήματα να καθαρίσουμε την πόλη και να καταγράψω τις ζημιές. Την άλλη εβδομάδα θα έχει ολοκληρωθεί. Τα άλλα δεν μπορώ να τα κάνω…

Δεν θα είμαι εδώ αν έρθει ο Πρωθυπουργός. Θα πάω στο Βατοπέδι, το έχω ανάγκη, πρέπει να πάω, δεν με νοιάζει. Είναι ψυχικό, δεν είναι σκοπιμότητα».

Τα πιο σημαντικά