«Πόδια της Barbie»: Η νέα πόζα που κάνει όλες τις γυναίκες στο Instagram να δείχνουν πιο αδύνατες

18 Ιουλίου, 2018 5:35 ΜΜ
More videos

Κάθεσαι και εσύ με τις ώρες και κοιτάς τις τέλειες φωτογραφίες των influencer στο Instagram, ενώ ταυτόχρονα απορείς πως γίνεται πάντα να δείχνουν τόσο καλλίγραμμες; Ήρθε η στιγμή να σου αποκαλύψουμε ότι τα οφείλουν όλα στην… πόζα τους!

Πιο συγκεκριμένα, η πόζα που αγαπούν όλες οι δημοφιλής κυρίες στο Instagram, ονομάζεται Barbie και είναι το μεγάλο μυστικό στην επιτυχημένη τους και αψεγάδιαστη εικόνα, αφού όχι μόνο τις κάνει να δείχνουν πιο αδύνατες, αλλά τους προσθέτει και ύψος.

Σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει ότι όλες οι φωτογραφίες τους έχουν ένα κοινό, το λίγο λυγισμένο πόδι. Αυτό είναι που κάνει τη διαφορά στην εικόνα. Ειδικά δε αν φοράς το μαγιό σου και πάρεις αυτήν την στάση, θα δείχνεις ακόμα πιο θεά, με πόδια δίμετρα και γυμνασμένα!

Η πόζα λέγεται Barbie Feet και ουσιαστικά αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να σπάσεις ελαφρώς το πόδι σου και να το φέρεις μπροστά. Όπως η Barbie. Όμως, για να δείξει το αποτέλεσμα ινσταγκραμικά ολοκληρωμένο υπάρχει και ένα δεύτερο to do. Το μυστικό των stars (βλ. JLO) και των it girls είναι να χρησιμοποιούν body makeup.

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Ακολουθήστε μας στο facebook: