Μπακογιάννη: «Αν απειλήσει ξανά ο Ρουβίκωνας θα πάω κι εγώ στο συλλαλητήριο»

2 Φεβρουαρίου, 2018 10:37 ΠΜ
More videos

Μετά την επίθεση σε υψηλούς τόνους που εξαπέλυσε στην κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τις απειλές ηγετικού μέλους του Ρουβίκωνα για το συλλαλητήριο της ερχόμενης στο Σύνταγμα για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, θέση πήρε και η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Ντόρα Μπακογιάννη.

Μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ, η κ. Μπακογιάννη, μεταξύ άλλων, τόνισε πως «αν απειλήσει ξανά ο Ρουβίκωνας θα πάω κι εγώ» αναφερόμενη στο συλλαλητήριο.

Ακόμη, εκτίμησε πως η Ελλάδα δεν πρέπει να απεμπολήσει τον μοχλό πίεσης που είναι το Βουκουρέστι, ενώ επεσήμανε ότι «αδυνατίζει η εθνική θέση με τον μικροκομματικό και αλαζονικό τρόπο της κυβέρνησης».

Παράλληλα, τόνισε ότι οι συζητήσεις για το Σκοπιανό έχουν ξεκινήσει από τον περασμένο Οκτώβριο, καταλογίζοντας στον Αλέξη Τσίπρας ότι ενημέρωσε τους πολιτικούς αρχηγούς για τις διαπραγματεύσεις μόλις πριν από λίγες ημέρες.

Σημειώνεται πως προ ολίγων ημερών, η κ. Μπακογιάννη είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θα παρευρεθεί στο συλλαλητήριο. «Ο καθένας από τους βουλευτές της ΝΔ είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει. Εγώ δεν θα πάω, αλλά σέβομαι αυτούς που θα πάνε και δεν θα κουνάω το δάχτυλο» είχε τόνισε χαρακτηριστικά.

Πηγή: kathimerini