Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024
Ελλάδα«Αυτός ο κόσμος ήταν σταυρός για σένα»: Πέθανε ξαφνικά πασίγνωστος Έλληνας συνθέτης...

«Αυτός ο κόσμος ήταν σταυρός για σένα»: Πέθανε ξαφνικά πασίγνωστος Έλληνας συνθέτης και τραγουδιστής

«Έφυγε» από τη ζωή ο Τάσος Βουγιατζής που με τα σπουδαία του τραγούδια σημάδεψε μία ολόκληρη εποχή.

Ο Τάσος Βουγιατζής ήταν εκείνος που μεταξύ άλλων σύστησε δισκογραφικά τον Νότη Σφακιανάκη στο κοινό. Αξίζει να αναφέρουμε ορισμένες από τις σπουδαίες επιτυχίες που έχει υπογράψει ως στιχουργός: «Απλά τα πράγματα-Καίτη Γαρμπή», «Είσαι το λάθος μου- Γλυκερία», «Έχω μια αγάπη για σένα- Χαρούλα Αλεξίου», «Ζώνες ασφαλείας -Νότης Σφακιανάκης», «Λάθος άνθρωπο πληγώνεις-Κώστας Μακεδόνας», Όλη μου η ζωή ευθύνη- Βίκυ Μοσχολιού», «Ποτέ δεν είναι αργά-Εκείνος και Εκείνος», «Προτεραιότητα-Έλενα Παπαρίζου», «Τι ζητάς – Λίτσα Διαμάντη», «Το τσιγαράκι – Ελένη Δήμου» και δεκάδες ακόμη επιτυχίες.

Το «αντίο» των καλλιτεχνών στον Τάσο Βουγιατζή

Τα τελευταία χρόνια, βρέθηκε μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, στο Δρομοκαΐτειο με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. UnmuteRemaining Time -0:00 Fullscreen Η ανάρτηση της Ελένης Δήμου για τη μεγάλη απώλεια: “Αποχαιρετώ έναν ακόμα αγαπημένο συνεργάτη και φίλο με αυτό το τραγούδι που έγραψε ο Τάσος με τις μασέλες του. Ήθελε να το πω εγώ μα εξέφραζε τον ίδιο απόλυτα. Καλό ταξίδι φίλε μου. Λυπάμαι Λυπάμαι. Τάσος Βουγιατζής Τάσος με τις μασέλες RIP”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Τάσος Βουγιατζής είχε πει:

«Σε μερικά τραγούδια συμβαίνει το εξής: γράφεις κάποια στιγμή ένα τραγούδι και όταν τελειώνεις δεν πιστεύεις ότι το έχεις γράψει εσύ. Το έχω πάθει αυτό. Μπορεί το χέρι μου να έχει γράψει αυτές τις λέξεις, αλλά όταν το διαβάζω λέω «δεν υπάρχει περίπτωση!». Ακόμα και τώρα που ακούω τραγούδια δικά μου, που τα έχω πει είτε εγώ είτε άλλοι, αναρωτιέμαι πως τα έγραψα. Τέτοια τραγούδια είναι τα «Ναυάγια» που ερμήνευσε ο Νότης Σφακιανάκης, οι «Εξουσίες» της Ελένης Δήμου, το «Ισόγειο» της Έλενας Πέτα, ο «Τρίτος Όροφος» της Γλυκερίας, το «Έχω Μια Αγάπη Για Σένα» της Χαρούλας Αλεξίου και το «Χαμένο Κορμί», το οποίο τραγούδησα ο ίδιος».

Η τελευταία ανάρτηση του Τάσου Βουγιατζή στο Facebook

 

 

 

Τα πιο σημαντικά