«Αυτός ήταν ο τελευταίος μας χορός»: Δύσκολες ώρες για την Σοφία Λεοντίτση, έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της

6 Νοεμβρίου, 20227:21 ΜΜ

Δεν πρόλαβε να χαρεί για την γέννηση του δεύτερου παιδιού της η Σοφία Λεοντίτση και ξαφνικά βυθίστηκε μέσα σε μεγάλο πένθος.

Όπως γνωστοποίησε η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή, με συνέπεια να βυθιστεί η ίδια και η οικογένειά της σε βαρύ πένθος.

Η Σοφία Λεοντίτση αποχαιρέτησε τον μπαμπά της με ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Αυτός ήταν ο τελευταίος μας χορός τελικά… την ήμερα που σε τίμησα και έδωσα στον Γιαννάκη μας το όνομα σου… Ήμουν το στερνοπούλι σου, η μεγάλη αγάπη της ζωής σου χαίρομαι πολύ που πρόλαβες έστω να ζήσεις πολύ σημαντικά στάδια της ζωής μου, ειδες το νέο σου εγγονάκι και είμαι υπερήφανη που ήμουν η κόρη σου.

Είμαι στη δυσάρεστη θέση να επιβεβαιώσω λοιπόν ότι ο Λεοντίτσης δεν είναι πλέον μαζί μας. Κουράστηκε φαίνεται… άνοιξε φτερά και πέταξε όρθιος και ξαφνικά. Όσοι τον αγαπήσατε (και είστε πολλοί από ό,τι έχω καταλάβει τις τελευταίες δυο μέρες) σας ευχαριστω…

Όσοι επιθυμείτε να τον αποχαιρετήσετε θα σας περιμένει την Τετάρτη στις 11 το πρωι στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου στο χωριό μας στη Μελιγου. Μπαμπά μου είσαι ο μεγαλύτερος μαχητής άρχοντας και αρσενικός, που γνώρισα ποτε στη ζωή μου… Εις το επανιδείν» έγραψε συγκινημένη η Σοφία Λεοντίτση.

Δείτε την ανάρτησή της

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News