Αυτός είναι ο κούκλος αδερφός της Ιωάννας Τούνη

21 Ιουλίου, 2018 4:28 ΜΜ
More videos

Πήγε στο παιχνίδι και το «κατέκτησε» με τη θετική της αύρα και το αψεγάδιαστο σώμα της- παρά το γεγονός πως δεν κέρδισε: η Ιωάννα Τούνη μπορεί να μην σήκωσε την… κούπα στο My Style Rocks που προβαλλόταν στις αρχές της περασμένης τηλεοπτικής σεζόν από τον ΣΚΑΪ, όμως έγινε με διαφορά η πιο αναγνωρίσιμη κοπέλα που πήρε μέρος στο σόου μόδας.

Η όμορφη Θεσσαλονικιά με τις «φονικές» καμπύλες λατρεύει το instagram (διαθέτει, άλλωστε, έναν από τους μεγαλύτερους και πιο ενεργούς λογαριασμούς σ’ ολόκληρη την Ελλάδα), ανεβάζοντας σε καθημερινή βάση φωτογραφίες της και stories στα οποία ενίοτε γίνεται ιδιαιτέρως… αποκαλυπτική- με διαφορετικούς, μάλιστα, τρόπους.
Προσφάτως, λοιπόν, η Ιωάννα έπαιξε στο instagram το γνωστό παιχνίδι «Κάντε μου μια ερώτηση» κι εκεί προέβη στην «παρουσίαση» του ετεροθαλούς της αδερφού- έχουν την ίδια μητέρα και διαφορετικό πατέρα, όπως είπε.

Ο αδερφός της, όπως μας πληροφόρησε, ο David Magnusson είναι μισός Σουηδός και μισός Έλληνας και, όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία παρακάτω, είναι «φέτες» και μοιάζει αρκετά στην ίδια την Ιωάννα.

Έτσι δεν είναι;