Αυτός είναι ο Ήρωας Εβρίτης κτηνοτρόφος που έφαγε 27 μήνες φυλακή γιατί την Ελλάδα!

19 Σεπτεμβρίου, 20205:07 ΜΜ
More videos

ΑΞΙΟΣ Ο ΗΡΩΑΣ ΦΕΡΙΩΤΗΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ! ??

ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ ΜΑΣ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΠΟΙΚΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Το σύγχρονο μεταπολιτευτικό κράτος των gay parades, της προδοσίας και των φιλότουρκων κατσαπλιάδων για μία ακόμα φορά έδειξε το άθλιο, απεχθές και εξόφθαλμα μισελληνικό πρόσωπό του.

Χθές το ποινικό δικαστήριο της Αλεξανδρούπολης καταδίκασε σε 26 μήνες φυλάκιση τον Εβρίτη κτηνοτρόφο από τις Φέρες, ο οποίος απεπειράθη νομίμως κι ευσυνειδήτως να εμποδίσει την είσοδο στην Ελλάδα 8 Τούρκων παρανόμων μεταναστών, για παράνομη βία, οπλοχρησία και οπλοφορία. Εν αντιθέσει, απένειμε μόνο 14 μήνες φυλάκης στους Αγαρηνούς μπολιαστές του Μητσοτάκη, οι οποίοι παρεβίασαν τα σύνορα μας, αρνήθηκαν να παραστούν ενώπιον της αστυνομίας, απείλησαν τον νεαρό αγρότη, χειροδίκησαν σε βάρος του και του προκάλεσαν ανήκεστο οστικό τραύμα στο χέρι.

Η κατάφωρα δυσμενής διάκριση και άνιση μεταχείριση των Ελλήνων έναντι των αλλοεθνών εισβολέων έχει καταστεί πλέον συνήθης πρακτική της μειοδοτικής πολιτείας, η οποία διώκει ανηλεώς με τον αντιρατσιστικό νόμο κάθε γνήσιο Έλληνα πατριώτη και νοικοκύρη, ο οποίος υπεραμύνεται της περιουσίας και της οικογενείας του.


Οι ακρίτες αγρότες και κτηνοτρόφοι του Έβρου είναι οι σύγχρονοι Λεωνίδες της Πατρίδος μας, οι οποίοι προασπίζονται με αυταπάρνηση την εδαφική μας ακεραιότητα, συνδράμουν αποτελεσματικά τους συνοριοφύλακές και τον περασμένο Μάρτιο έχυσαν ιδρώτα και αίμα, για να μας θωρακίσουν από την οργανωμένη μαζική ισλαμιστική εισβολή του Ερντογάν.

Η ΕΟΝ αισθάνεται αιωνία ευγνωμοσύνη και ανεκπλήπωρο χρέος απέναντι τον Ήρωα κτηνοτρόφο των Φερών, αλλά και σε κάθε άσημο αγρότη της παραμεθορίου, ο οποίος καθημερινά παλεύει για την ημετέρα Ελευθερία. Η καταδίκη του από το σάπιο κατεστημένο των αριστεριζόντων δικαστών αποτελεί τίτλος Τιμής για τον ίδιο κι ένα ακόμα παράσημο στην ατέρμονη σειρά των εμβλημάτων, τα οποία καταλαμβάνουν όλοι εκείνοι οι αληθινοί αγωνιστές της Φυλής μας στη συνείδηση κάθε υγιώς σκεπτομένου και φιλότιμου Έλληνα!

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News