Αυτός είναι ο γοητευτικός σύντροφος της κοκκινομάλας Μυκονιάτισσας παικτριας

29 Οκτωβρίου, 2018 10:43 ΜΜ
More videos

H μία από τις δύο κοκκινομάλλες του GNTM, η νεαρή Ροζάνα Κουτσούκου, βρίσκεται λίγο καιρό στο ριάλιτι μόδας του Star έχει όμως ήδη ξεχωρίσει από τις οντισιόν κιόλας λόγω της ομορφιάς της και του χαρακτήρα της, ούσα διαρκώς χαμογελαστή.

Η 21χρονη κοπέλα από τη Μύκονο, που οι κριτές της έχουν δώσει το προσωνύμιο «Ηλιαχτίδα», είναι ερασιτέχνης, δεν έχει δουλέψει επαγγελματικά ως μοντέλο ως σήμερα και είναι από τις πιο κοντούλες παίκτριες, αυτό όμως δεν την εμποδίζει να στοχεύει ψηλά.

Η ανανεωμένη Ροζάνα, με το πολύ επιτυχημένο νέο της κούρεμα, πάει εξαιρετικά στο παιχνίδι ως τώρα, δεν έχει κινδυνέψει να φύγει τις πρώτες εβδομάδες του σόου και συνεχίζει εντυπωσιάζοντας τους φωτογράφους και τους κριτές.

Ο Γιώργος Παναγόπουλος είναι το αγόρι της Ροζάνας, έχει σπουδάσει πολιτικών δομικών έργων και δε διστάζει να ποζάρει μαζί με την αγαπημένη του κοκκινομάλλα για τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

O γοητευτικός νέος, που θα έλεγαν κάποιοι ότι έχει επίσης γονίδια μοντέλου, στηρίζει την Ροζάνα στις επιλογές της και είναι διαρκώς στο πλευρό της.