Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2024
ΕλλάδαΑυτός είναι ο διάσημος σύντροφος της Φωτεινής Αθερίδου

Αυτός είναι ο διάσημος σύντροφος της Φωτεινής Αθερίδου

Η Φωτεινή Αθερίδου είναι ξανά ερωτευμένη με έναν νέο, γοητευτικό και ταλαντούχο ηθοποιό! Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, ένας νέος έρωτας γεννήθηκε στους κόλπους της υποκριτικής, αυτός ανάμεσα στη γλυκιά ηθοποιό και τον Κωνσταντίνο Ασπιώτη.

Οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά όταν αποφάσισαν να συνεργαστούν για ένα τραγούδι, τους στίχους του οποίου είχε γράψει εκείνη. Πρόκειται για το τραγούδι «Παράξενο», στου οποίου το video clip, μάλιστα, συμπρωταγωνίστησαν.

2b7a2d327c6b01ca4afd7fa39d5789bb

Η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη και της Ελένης Γκασούκα και ο ταλαντούχος ηθοποιός γνωρίζονται εδώ και χρόνια, όμως μόλις πριν από λίγους μήνες διαπίστωσαν πως τους ένωναν πολύ περισσότερα από μία απλή φιλία. Άλλωστε, μέχρι τα Χριστούγεννα του 2017, ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης ήταν ζευγάρι με την τραγουδίστρια Μαρίζα Ρίζου.

Τόσο η Φωτεινή όσο και ο Κωνσταντίνος είχαν καταφέρει μέχρι πρότινος να κρατήσουν κρυφή τη σχέση τους, μιας και λίγοι θα μπορούσαν να υποψιαστούν πως δύο φίλοι θα κατέληγαν να γίνουν ζευγάρι. Πλέον, όμως, το μυστικό τους έχει αποκαλυφθεί και οι δυο τους απολαμβάνουν τον έρωτά τους!

32cf9ac56b2a7dfc269b819acdc430c0

Πριν περίπου ένα χρόνο, η Φωτεινή Αθερίδου διασκέδαζε στον Σταυρό του Νότου με την γνωστή τραγουδίστρια Μαρίζα Ρίζου.Τα πιο σημαντικά