Αυτός είναι ο άντρας που έστειλε σε 6.000 γυναίκες ηχητικό μήνυμα στο TikTok

26 Απριλίου, 20236:59 ΜΜ

Το «μια χαρά παιδί είμαι, δεν μου λείπει κάτι», ο viral «γύπας» του TikTok Σταύρος Γεωργάς εμφανίστηκε και απαντά για πρώτη φορά σε όσους τον κατέκριναν για τον τρόπο του να… φλερτάρει τις γυναίκες στα social media.

Ο Σταύρος Γεωργάς ένα μήνα μετά τον χαμό που προκάλεσε στα social media με τα χιλιάδες ηχητικά μηνύματα που έστελνε σε γυναίκες, επέστρεψε στο Instagram και ανέβασε ένα βίντεο μέσα από το οποίο πέρασε στην αντεπίθεση και απάντησε πρώτη φορά σε όσους τον τρόλαραν, τον κατέκριναν και τον εξέθεσαν για τον ιδιαίτερο τρόπο του να… φλερτάρει τις γυναίκες στα social media.

Ο viral «γύπας» του TikΤok, γνωστός και ως το «μια χαρά παιδί είμαι, δεν μου λείπει κάτι» απάντησε πρώτη φορά σε όλα, αποκαλύπτοντας πως είχε στείλει σε τουλάχιστον 6.000 γυναίκες και μάλιστα δεν ήταν λίγες εκείνες που είχαν ανταποκριθεί στο φλερτ του!

«Παιδιά, καλησπέρα. Μπήκα λίγο να πω δύο λόγια για όλο αυτό που είχε γίνει με μένα προσωπικά εδώ και ένα μήνα. Δεν βγαίνω να απολογηθώ για κάτι, γιατί δεν έχω κάνει κάτι κακό. Βγαίνω να πούμε λίγο δύο λόγια πώς είναι τα πράγματα.

Αυτό το σύστημα που είχα όλα αυτά τα χρόνια με το συγκεκριμένο ηχητικό και πιστέψτε με ότι ήταν κάργα επιτυχημένο, αφορά περίπου 6 χιλιάδες γυναίκες με το 60% των γυναικών να έχει ανεβάσει τα ηχητικά μου [στα οποία λέω] “μήπως έχουμε βρεθεί από κοντά;”. Γιατί έχω ηχητικά σας που λένε και μηνύματα [που λένε] “Σταυρούκο μου τι ωραία που περάσαμε σήμερα και πότε θα τα ξαναπούμε”. Και όχι απλά βρεθήκαμε από κοντά καταλάβατε τι θέλω να πω» ανέφερε αρχικά ο Σταύρος Γεωργάς.

«Και το πιο στενάχωρο είναι ότι υπάρχουν και πολλές παντρεμένες στη μέση, είναι κρίμα να με πάει αλλού η μπάλα. Εγώ δεν είμαι κατίνα όμως βέβαια στη θέση σας… δεν το κατακρίνω αυτό που έχετε κάνει, γιατί και εγώ στη θέση σας άμα βρισκόμασταν και εξαφανιζόσασταν μπορεί από ζήλια και κακία να ανέβαζα το ηχητικό. Άντρας είμαι λες και είμαι ο μόνος που το’ χω κάνει δεν θα το βαθμολογήσω εγώ αν είναι κακό ή όχι.

Όσον αφορά το περιβόητο ηχητικό “Χριστίνα με τσέχασες κάποια με ξέχασε Χριστίνα σε χαιρετώ ηχητικά που σου χα στείλει εγώ χουζουρεύω” και όχι μόνο με το Χριστίνα και με άλλα ονόματα. Ντάξει υπάρχουν και μέρες που είχα λίγο όρεξη για κα..ντα και τρολάρισμα γιατί μερικές είστε πραγματικά για κα..τα και τρολάρισμα θα μου πεις κι εμείς γι’ αυτό σας το κάναμε, OK. Να ευχαριστήσω δημόσια πάρα πολλές γυναίκες που πήρατε τηλέφωνο από νησιά, Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, από παντού γενικά να μάθετε πως είμαι μετά από όλη αυτή την κατάσταση. Να ξέρετε ότι έχω δακρύσει από τα σχόλια που έχετε κάνει δημόσια ειδικά οι γυναίκες που έχετε φάει άκυρο και έχετε γράψει αρνητικά σχόλια για μένα… έχω συνομιλίες και είναι κρίμα. Καλά δε μιλάω για άντρες τώρα πολλοί άντρες που έχετε γράψει για μένα πόσο θα θέλετε να ήσασταν στην θέση μου πίστεψέ με. Και δεν μιλάω γι’ αυτό που έγινε viral μιλάω για τις γυναίκες. Στην ουσία μία νύχτα δική μου το αφήνω το υπόλοιπο πάνω σας…» συμπλήρωσε ο Σταύρος Γεωργάς.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News