Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΑυτός είναι ο 73χρονος που βιάσε παιδί στο Δημοτικό Κήπο της Δράμας

Αυτός είναι ο 73χρονος που βιάσε παιδί στο Δημοτικό Κήπο της Δράμας

Με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Δράμας, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Θράκης, δόθηκαν στην δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του ηλικιωμένου Γεωργιανού που ασέλγησε σε ανήλικο στην περιοχή του Δημοτικού Κήπου της Δράμας.

Πρόκειται για τον KUPATADZE DILARI του ILIA και της AGRAFINA, που γεννήθηκε το 1949 στην Γεωργία και κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανηλίκων και παράνομη οπλοφορία.

drama paiderastis drama paiderastis2 drama paiderastis3

Ο 73χρονος αλλοδαπός είχε εντοπιστεί άμεσα από αστυνομικούς της Ασφάλειας Δράμας, οι οποίοι τον είχαν συλλάβει.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων του έγινε για να διαπιστωθεί αν ο ηλικιωμένος Γεωργιανός είχε κακοποιήσει σεξουαλικά και άλλα ανήλικα παιδιά. Η Ασφάλεια Δράμας παρακαλεί όσους γνωρίζουν κάτι γι’ αυτόν να επικοινωνήσουν μαζί της για να δώσουν πληροφορίες και διασφαλίζει την ανωνυμία τους και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 25210-31111 και 25210-60070 του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι 06-12-2022, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Δείτε το κείμενο της ενημέρωσης εδώΤα πιο σημαντικά