Αυτός είναι ο 35χρονος από τη Γεωργία που βίαζε επί έξι χρόνια την ανήλικη κόρη της συντρόφου του

22 Ιουλίου, 2022 1:38 ΜΜ
More videos

Επί έξι ολόκληρα χρόνια ζούσε τον εφιάλτη ένα μικρό κορίτσι στα χέρια του συντρόφου της μητέρας της, η οποία λόγω δουλειάς στη Θεσσαλονίκη, είχε εμπιστευτεί στον 35χρονο να προσέχει και να φροντίζει την κόρη της.

Όμως, στο διεστραμμένο μυαλό του Γεωργιανού Mamia Beridze υπήρχαν άλλα σχέδια. Εκμεταλλευόμενος την απουσία της μητέρας, βίαζε συνεχώς το μικρό κορίτσι από το 2016 έως και τον Μάρτιο του 2022.

Στην απολογία του ο 35χρονος είχε αρνηθεί τα όσα τού καταλογίζονται, υποστηρίζοντας ότι η καταγγελία έγινε για εκδικητικούς λόγους, επειδή τον τελευταίο καιρό υπήρχαν εντάσεις με την ανήλικη, με αφορμή τις σχολικές της επιδόσεις αλλά και την προσωπική της ζωή.

Η αστυνομία έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τη φωτογραφία του.

Η σχετική ανακοίνωση:

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 35χρονου αλλοδαπού , σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσιες πράξεις με πρόσωπο νεότερο των 15 ετών και συγκεκριμένα με παθόντα που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη από ενήλικο στον οποίο τον έχουν εμπιστευθεί να τον επιβλέπει και να τον φυλάσσει έστω και προσωρινά και είναι οικείος του ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, οι οποίες φέρεται να τελέσθηκαν στη Θεσσαλονίκη από το έτος 2016 έως και τον Μάρτιο του 2022.

Πρόκειται για τον (επ.) BERIDZE (ον.) MAMIA του NODARI , γεν. 1987 στη Γεωργία

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τελέστηκαν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2310-388457 και 2310-388458 του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι 20-01-2023, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.