Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΑυτός είναι ο 26χρονος που μαχαίρωσε τον Γιάννη Μάρκου – Ντοκουμέντο από...

Αυτός είναι ο 26χρονος που μαχαίρωσε τον Γιάννη Μάρκου – Ντοκουμέντο από την επίθεση

Bίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της συμπλοκής με τον γνωστό επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου, ο οποίος δέχτηκε 15 μαχαιριές από τον 26χρονο δράστη, εξασφάλισε το MEGA.

Το πρωί του Σαββάτου συνελήφθη, ο 19χρονος συνεργός του 26χρονου που μαχαίρωσε και τραυμάτισε τον επιχειρηματία τα χαράματα της Παρασκευής. 

Επίσης, ταυτοποιήθηκε και αναζητείται 26χρονος που μαχαίρωσε τον Γιάννη Μάρκου και πρόκειται για σεσημασμένο κακοποιό.

varimpompi epithesi

Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση στον επιχειρηματία

Στο βίντεο ντοκουμέντο που φέρνει στο φως το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA διακρίνεται η στιγμή του καβγά ανάμεσα στους δύο άντρες.

Με την άσπρη μπλούζα είναι ο επιχειρηματίας και με την μαύρη ο 26χρονος. Στο βίντεο καταγράφεται η αρχή της έντασης μεταξύ των δύο ανδρών. Ο επιχειρηματίας ήταν εκεί μαζί με δύο φίλους του όταν ο 26χρονος προσπέρασε τα άτομα που περίμεναν στην ουρά και ξεκίνησε η ένταση με τον Γιάννη Μάρκου.


Οι δύο άντρες στη συνέχεια βγαίνουν έξω από το κατάστημα όπου και γίνεται η επίθεση με πάνω από 15 μαχαιριές.

Ο Γιάννης Μάρκου βρίσκεται ακόμα σε καταστολή, καθώς ακολουθεί ακόμα ένα σοβαρό χειρουργείο που πιθανόν να γίνει απόψε το βράδυ ή αύριο το πρωί. Ο δικηγόρος του Γιάννης Μαρακάκης, ανέφερε μιλώντας στον Alpha, ότι ο επιχειρηματίας δέχτηκε περισσότερα από 15 χτυπήματα ενώ κάποια από αυτά ήταν στοχευμένα και φανερώνουν θανατηφόρα πρόθεση.

Αυτός είναι ο 26χρονος

Ο 26χρονος είναι γνωστός στις αρχές καθώς έχει συλληφθεί τον Μάιο του 2021 για ναρκωτικά, ληστεία στον δρόμο και για κατοχή όπλου (μαχαιριού). Μένει Ίλιον ενώ έρευνες γίνονται και στο Ναύπλιο τον τόπο καταγωγής του 26χρονου.

Τα πιο σημαντικά