Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΑυτός είναι ο 20χρονος που έσωσε 5χρονο παιδί στην τραγωδία στα Τέμπη

Αυτός είναι ο 20χρονος που έσωσε 5χρονο παιδί στην τραγωδία στα Τέμπη

Ο Στέλιος, ένας 20χρονος νέος που βγήκε ζωντανός από το τρίτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με εμπορικό τρένο στα Τέμπη, μίλησε ζωντανά στο T-live. Το αγόρι που ταξίδευε με τη σύντροφό του εξομολογήθηκε στην Τατιάνα Στεφανίδου πώς έσωσε ένα 5χρονο παιδάκι, παρά το γεγονός ότι ήταν χτυπημένος στο κεφάλι…

«Μέσα σε 5 δευτερόλεπτα ακούστηκε ένα μπαμ και πεταχτήκαμε όλοι πάνω. Άλλοι χτυπούσαν, άλλοι φώναζαν, ο κόσμος που καθόταν στη δεξιά πλευρά, πετάχτηκε έξω… Το βαγόνι ήταν σαν να είχε κοπεί στα δύο. Βλέπω τη φίλη μου και την τράβηξα να σωθεί» ανέφερε ο Στέλιος.

«Το πόδι μου είχε κολλήσει, δεν είχα καταλάβει τι ήταν. Τότε είδα ότι ένα παιδάκι κρατούσε το πόδι μου… Το παίρνω αγκαλιά, βλέπουμε ένα σπασμένο παράθυρο και πήγαμε από εκεί να βγούμε. Από αυτό το παράθυρο βγήκε όλος ο κόσμος. Στη συνέχεια, πηδήξαμε σε άλλο βαγόνι κι εγώ ρώτησα το 5χρονο που είναι οι γονείς του. Δεν υπήρχε κανένας εκεί» πρόσθεσε.

Όπως είπε, ο μόνος τρόπος για να εγκαταλείψουν το βαγόνι ήταν να περάσει κάποιος μέσα από τη φωτιά και από τα σπασμένα τζάμια των βαγονιών. «Όταν βγαίναμε από το παράθυρο, βλέπαμε καμένους ανθρώπους και μη αρτιμελείς. Υπήρχε κόσμος που τους είχε πλακώσει το βαγόνι» είπε συγκλονίζοντας.

Δείτε το βίντεο:
Τα πιο σημαντικά