Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024
διάφοραΑυτός 56 και εκείνη: Αυτή είναι η διαφορά ηλικίας της Τατιάνας Στεφανίδου...

Αυτός 56 και εκείνη: Αυτή είναι η διαφορά ηλικίας της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου

Ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου βρίσκονται εδώ και μια 30ετία περίπου στον χώρο της ενημέρωσης, έχοντας αφήσει το δικό τους «στίγμα» στην ελληνική τηλεόραση, αποτελώντας κι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της showbiz. Τον Απρίλιο που έρχεται ο δημοσιογράφος θα γίνει 56 ετών. Ποια η διαφορά ηλικίας που έχει με τη σύζυγό του;

Η παρουσιάστρια έχει δημιουργήσει μια πολύ ευτυχισμένη οικογένεια με τον Νίκο Ευαγγελάτο και τα παιδιά τους που όλοι γνωρίζουμε και έχουμε δει.

Ο ένας βρίσκεται στο Mega και η άλλη στον Alpha, συνεχίζοντας να σημειώνουν ιδιαίτερη επιτυχία, κερδίζοντας με τα χρόνια την εμπιστοσύνη του κοινού, ενώ μαζί έχουν δύο παιδιά, τα οποία μέρα με τη μέρα μεγαλώνουν και… ανοίγουν τα φτερά τους.


Ακόμη πολύ νέοι…

Αμφότεροι, πάντως, είναι νεότατοι κι έχουν πολλά ακόμη να κάνουν στη ζωή τους. Ο Ευαγγελάτος, για παράδειγμα, είναι μόλις 56, κάτι που ίσως δεν μπορεί να φανταστεί κάποιος, βλέποντάς τον τόσα χρόνια στην τηλεόραση.

Η Στεφανίδου, από την πλευρά της, έχει γεννηθεί στις 18 Απριλίου 1970 και θα κλείσει τα 53 της, έχοντας και μια πανέμορφη μητέρα. Και οι δύο, λοιπόν, έχουν πολλά ακόμη μπροστά τους.

Τα πιο σημαντικά