Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024
διάφοραΑυτό το μικρό σπίτι στο λιβάδι ήταν κάποτε αχυρώνας και σήμερα εντυπωσιάζει...

Αυτό το μικρό σπίτι στο λιβάδι ήταν κάποτε αχυρώνας και σήμερα εντυπωσιάζει τους πάντες με το εσωτερικό του

Το μικρό σπίτι στο λιβάδι – Χρήσιμες πληροφορίες: Είναι χτισμένο στα ερείπια ενός αχυρώνα. Πρόκειται για μια δευτερεύουσα κατοικία στο Κεμπέκ του Καναδά. Στην ουσία είναι ένας ξενώνας για τους καλεσμένους της οικογένειας.

Το μικρό σπίτι στο λιβάδι σέβεται το περιβάλλον, καθώς και τη βιώσιμη ανάπτυξη. Οι αρχιτέκτονες προσπάθησαν να διασώσουν από τον αχυρώνα ό,τι γινόταν. Στη συνέχεια επιχείρησαν να διασφαλίσουν την αγροτική κληρονομιά του οικήματος. Δηλαδή, να παραμείνει άθικτη.

to mikro spiti sto livadi me ti megali ekplixi sto esoteriko

Τα υποστηρίγματα είναι φτιαγμένα από μέταλλο και βρίσκονται στο παλιό κτίσμα. Η οροφή κομπλιμεντάρει το μοντέρνο της ανακαίνισης. Ωστόσο, από την αρχή βρίσκεται εκεί και εξασφαλίζει ότι αντέχει στο χρόνο.

to mikro spiti sto livadi me ti megali ekplixi sto esoteriko 1

Όσον αφορά το εξωτερικό μέρος του μικρού σπιτιού, μπορεί να διατηρεί την παραδοσιακή του κληρονομιά, όμως, χρήσιμες πληροφορίες αναφέρουν πως το εσωτερικό του είναι τελείως διαφορετικό.

to mikro spiti sto livadi me ti megali ekplixi sto esoteriko 2

Οι τοίχοι φέρουν άσπρο χρώμα, φινιρίσματα μαρμάρου, καθώς και κουφώματα παραθύρων, τα οποία είναι κατασκευασμένα από ατσάλι. Επίσης, όλα μεταμορφώνουν τον κύριο χώρο σε σύνθετο και σύγχρονο, με βάση την αισθητική του.

to mikro spiti sto livadi me ti megali ekplixi sto esoteriko 3

Σχετικά με τα παλιά μαδέρια από ξύλο, αυτά παρέμειναν για να λειτουργούν ως φυσικό σύνορο. Επίσης, χωρίζουν το χώρο από τα πολύ ψηλά ταβάνια του αχυρώνα.

to mikro spiti sto livadi me ti megali ekplixi sto esoteriko 4

Το γραφείο La Firme έδειξε τον απαιτούμενο σεβασμό στην παλιά δομή του. Έτσι, απέδωσε μια σύγχρονη εταιρεία, η οποία κερδίζει τον επισκέπτη για δύο λόγους. Για το φυσικό φως που εκπέμπει, αλλά και για τη ζεστή ατμόσφαιρα.

to mikro spiti sto livadi me ti megali ekplixi sto esoteriko 5 to mikro spiti sto livadi me ti megali ekplixi sto esoteriko 7 to mikro spiti sto livadi me ti megali ekplixi sto esoteriko 6

to mikro spiti sto livadi me ti megali ekplixi sto esoteriko 8Τα πιο σημαντικά