Αυτό θα είναι το μεγάλο φινάλε του «Game Of Thrones»

15 Μαρτίου, 201811:12 ΠΜ
More videos

Τα στελέχη του HBO είχαν προαναγγείλει ότι η τελευταία σεζόν του Game Of Thrones δε θα απογοητεύσει, αλλά κάποιοι από αυτούς επιβεβαίωσαν τους χειρότερους φόβους των φανατικών τηλεθεατών της σειράς – φαινόμενο.

Πέρα από την επιβεβαίωση της ύπαρξης σειρών spinoff με τους αγαπημένους χαρακτήρες, οι φαν έχουν προσδεθεί στο βαγόνι των spoiler που τους οδηγεί στην απεγνωσμένη προσπάθεια να μάθουν τι θα συμβεί στο τέλος της σειράς.

Μιλώντας στο πάνελ του συνεδρίου INTV στο Ισραήλ, η Francesca Orsi, αντιπρόεδρος του HBO στον τομέα του δράματος ανέφερε ότι πολλοί από τους χαρακτήρες που θα φτάσουν ζωντανοί ως την 9η και τελευταία σεζόν δε θα επιβιώσουν ως το τέλος της.

«Ήταν μία πολύ ισχυρή στιγμή στις ζωές και τις καριέρες μας. Κανένα μέλος του καστ δεν είχε πάρει από πριν τα σενάρια και ο ένας μετά τον άλλον οδηγούνταν στον θάνατό τους

Όπως αναφέρει το Variety στο τέλος της γενικής πρόβας – πρώτης ανάγνωσης του σεναρίου, όλοι σηκώθηκαν όρθιοι και χειροκροτούσαν για 15 με 20 λεπτά.

«Ήταν απίθανο. Στο τέλος όλοι ήμαστε δακρυσμένοι» ανέφερε η Orsi.

Τα στελέχη πρόσθεσαν ότι η μαγεία του GoT θα συνεχιστεί με τα spinoffs και υποσχέθηκαν ότι θα διατηρήσουν το επίπεδο και το μεγάλο κόστος της παραγωγής όπως ακριβώς και το GoT.

«Θα έμοιαζε με εταιρική παρανομία να μην το συνεχίσουμε. Γι’ αυτό θα δημιουργηθούν 3, 4, 5 spinoffs», συμπλήρωσε η Orsi.

[dailymedia] [variety]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News