Αυτό που βρήκαν δίπλα του τα δείχνει όλα: Σκότωσε τη σύζυγο και τις 3 κόρες του, έβαλε το σπίτι φωτιά κι αυτοκτόνησε

13 Μαρτίου, 202312:39 ΠΜ
More videos

Μία οικογενειακή τραγωδία έχει συγκλονίσει την Ελβετία, με έναν πατέρα να σκοτώνει τη γυναίκα του και τις τρεις κόρες τους πριν αυτοκτονήσει.

Τα πέντε μέλη της οικογένειας βρέθηκαν νεκρά μέσα στο καμένο σπίτι τους, στην πόλη Yverdon-les-Bains στο καντόνι Μπο της Ελβετίας. Ο άνδρας, ηλικίας 45 ετών, πιστεύεται ότι σκότωσε τη γυναίκα του και τις τρεις κόρες τους, ηλικίας 5, 9 και 13 ετών και έπειτα αυτοκτόνησε.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 9 Μαρτίου, όταν μια ισχυρή έκρηξη συγκλόνισε το σπίτι της οικογένειας στο Yverdon-les-Bains, που βρίσκεται στις όχθες της λίμνης Nechatelle. Στη συνέχεια το σπίτι τυλίχθηκε στις φλόγες και καταστράφηκε.

Μετά από δύο ημέρες εντατικής έρευνας, η αστυνομία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το σενάριο ενός οικογενειακού δράματος ήταν η πιο πιθανή εξήγηση. Καθένα από τα θύματα είχε πυροβοληθεί και ένα όπλο βρέθηκε κοντά στο σώμα του πατέρα, με αποτέλεσμα οι ανακριτές να πιστέψουν ότι αυτός ήταν ο δράστης των άλλων τεσσάρων δολοφονιών πριν αυτοκτονήσει.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει την ανάμειξη τρίτου προσώπου στο περιστατικό, αν και δεν έχουν διευκρινιστεί επίσημα τα αίτια της πυρκαγιάς. Ωστόσο, οι ερευνητές παρατήρησαν την παρουσία σημαντικής ποσότητας βενζίνης σε διάφορους χώρους του σπιτιού.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News