Αυτό είναι το βίντεο που θέλει ο ΠΑΟΚ να δουν οι δικαστές

12 Απριλίου, 201811:10 ΠΜ
More videos

Στη δημοσιότητα βγήκε το βίντεο που θέλει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να δουν οι δικαστές σχετικά με τα όσα έγιναν στο γήπεδο της Τούμπας και στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ στις 11 Μαρτίου!

Το βίντεο – που βγήκε με εισαγγελική παραγγελία από τις κάμερες της αστυνομίας – δείχνει τον Κομίνη να βγαίνει από τα αποδυτήρια και να σφυρίζει ζητώντας στις δυο πλευρές να βγουν στο χορτάρι.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε να ληφθεί υπόψιν το βίντεο προκειμένου να ανατρέψει τα δεδομένα της υπόθεσης καθώς υποστηρίζει ότι από τα στιγμιότυπα αυτά το ΦΑ και ο Κομίνης διαψεύδονται.

Την ώρα λοιπόν που είναι σε εξέλιξη η εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ, βγήκε στη δημοσιότητα το βίντεο από τα αποδυτήρια του γηπέδου της Τούμπας, διάρκειας πέντε λεπτών.

Όπως σημείωσε σύμφωνα με το sdna.gr ο νομικός εκπρόσωπος του Δικεφάλου, Λάμπρος Μπίρδας, το υλικό αποκτήθηκε με εισαγγελική παραγγελία και θα βοηθήσει στην ουσιαστική διερεύνηση της αλήθειας, διότι φαίνονται οι κινήσεις των παραγόντων, των παικτών και κυρίως των διαιτητών, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Αποδεικνύονται και οι αναλήθειες του διαιτητή καθώς λέει στις ομάδες να βγουν να παίξουν».

Από την πλευρά της, η ΑΕΚ δια στόματος Έλλης Ρίζου, εξέφρασε την θέση πως δεν επιτρέπεται στον δεύτερο βαθμό να έρχονται στοιχεία τα οποία δεν προσκομίστηκαν στον πρώτο βαθμό από αμέλεια του εγκαλούμενου, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, προσκομίζοντας τρεις αποφάσεις του Αρείου Πάγου που λένε πως δεν μπορεί να γίνει δεκτό σε δεύτερο βαθμό, αποδεικτικό στοιχείο που δεν εμφανίστηκε σε πρώτο βαθμό, με ευθύνη του κατηγορούμενου.

Παράλληλα, ζήτησε από την Επιτροπή να μην λάβει ως αποδεικτικό στοιχείο το βίντεο που προσκόμισε ο ΠΑΟΚ.

Στην ουσία του ζητήματος, μετά την αντιδικία των δυο πλευρών για το βίντεο, τον λόγο πήρε ο δικαστής, ο οποίος τόνισε πως θα γίνει αξιολόγηση του υλικού προκειμένου να κριθεί αν είναι αναγκαίο, αφήνοντας το θέμα ανοιχτό.

Δείτε το βίντεο από το paok24.com:

Πηγή: thessnews.gr

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News