Κυριακή, 26 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΑυτό είναι το εστιατόριο που καταστράφηκε από τη φωτιά στη Νέα Σμύρνη

Αυτό είναι το εστιατόριο που καταστράφηκε από τη φωτιά στη Νέα Σμύρνη

Ένα από τα πιο γνωστά και καλύτερα ιταλικά εστιατόρια της Αθήνας είναι αυτό της Νέας Σμύρνης που καταστράφηκε από τη φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Παρασκευής (24.3.2023). Ο λόγος για το Cavaliere, που λειτουργούσε εδώ και περίπου 1 χρόνο.

cavaliere nea smirni fotia in 2403 scaled 1

Το εστιατόριο βρίσκεται επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, πολύ κοντά στην πλατεία της Νέας Σμύρνης. και η φωτιά που ξέσπασε σε αυτό τα ξημερώματα προκάλεσε μεγάλες καταστροφές. Είναι πιθανό να οφείλεται σε εμπρησμό, όπως δήλωσε εργαζόμενος στο newsit.gr.

cavaliere nea smirni fotia in 2403 2 scaled 1

Ειδικότερα, ο εργαζόμενος από το εστιατόριο ανέφερε πως 2-3 άτομα προσέγγισαν το Cavaliere από το πλάι, έσπασαν ένα τζάμι και πέταξαν μέσα έναν εκρηκτικό μηχανισμό. Ακολούθησαν εκρήξεις και η μεγάλη φωτιά που έφτασε μέχρι τα διαμερίσματα της πολυκατοικίας ακριβώς πάνω από το μαγαζί.
Ένας εγκαυματίας έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο, τον οποίο απεγκλώβισαν οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο με γερανοφόρο. Μάλιστα, χρειάστηκε και ο απεγκλωβισμός ενός μωρού από διαμέρισμα του 2ου ορόφου της πολυκατοικίας.

Το εστιατόριο Cavaliere

Το εστιατόριο Cavaliere λειτουργούσε στη Νέα Σμύρνη τον τελευταίο 1 χρόνο περίπου και ήδη είχε δημιουργήσει αίσθηση στην Αθήνα, καθώς έγινε ένα από τα πιο γνωστά ιταλικά εστιατόρια και αποτέλεσε στέκι διασημοτήτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, γνωστό πρώην μοντέλο διατηρούσε ποσοστό στο εστιατόριο μαζί με τον σύντροφό της. Το ντεκόρ του είχε χαρακτηριστεί ιδιαίτερα κομψό ενώ, όσον αφορά τις γεύσεις του, αυτές τις έχει επιμεληθεί ο μετρ των ιταλικών γεύσεων, Βασίλης Τσατσάκης.
Τα πιο σημαντικά