Αυτό είναι το κελί του Νίκου Μιχαλολιάκου στον Δομοκό

24 Οκτωβρίου, 202011:43 ΠΜ

Μιχαλολιάκος Χρυσή Αυγή: Η Ελληνική Αστυνομία έχει παραλάβει όλα τα φυλακιστήρια από τον αρμόδιο εισαγγελέα και ήδη ξεκίνησε η διαδικασία από την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου.

Αν και διαφεύγει ο Χρήστος Παππάς, ενώ ο Γιάννης Λαγός καλύπτεται από την ασυλία του ευρωβουλευτή, άρχισε η μεταγωγή απευθείας από τη ΓΑΔΑ για τις φυλακές, των 37 εκ των 39 καταδικασθέντων για τη Χρυσή Αυγή, που έχουν συλληφθεί ή παραδοθεί.

Τα μέλη της εγκληματικής, όπως όρισε το δικαστήριο, οργάνωσης μεταφέρθηκαν στη φυλακή και το κελί του Νίκου Μιχαλολιάκου στον Δομοκό έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με το οπτικοακουστικό υλικό από εκπομπή του Mega, το κελί στις Φυλακές του Δομοκού, που τοποθετήθηκε ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή είναι με δύο κρεβάτια και ένα παράθυρο με κάγκελα στο οποίο ο Νίκος Μιχαλολιάκος θα παραμείνει για τουλάχιστον δύο εβδομάδες, έως ότου ολοκληρωθεί η καραντίνα στην οποία έχει υποχρεωτικά μπει. svg%3E

Στην συνέχεια θα μεταφερθεί σε άλλο κελί που έχει ήδη διαμορφωθεί. Όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, στις φυλακές Δομοκού θα κρατηθούν συνολικά 27 άτομα, μεταξύ των οποίων όλα τα ηγετικά στελέχη, πλην του Αρτέμη Ματθαιόπουλου, ο οποίος θα οδηγηθεί στις φυλακές Μαλανδρίνου. Πάντως, η Ελληνική Αστυνομία έχει παραλάβει όλα τα φυλακιστήρια από τον αρμόδιο εισαγγελέα και ήδη αναχώρησαν δύο βαν από τη ΓΑΔΑ με τους πρώτους.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τον δολοφόνο του Παύλου Φύσσα Γιώργο Ρουπακιά και τον συνοδηγό του αυτοκινήτου του το βράδυ της δολοφονίας Γιάννη Καζαντζόγλου, οι οποίοι οδηγήθηκαν στις φυλακές Μαλανδρίνου ενώ το δεύτερο βαν μετέφερε τη μοναδική γυναίκα μεταξύ των καταδικασθέντων, πρώην αστυνομικό Βενετία Πόπορη, στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θήβας. Οι άλλοι οδηγήθηκαν με κλούβες της Ελληνικής Αστυνομίας και ισχυρή συνοδεία.

Και όπως έγινε γνωστό από την Γενική Γραμματεία Αντεγκλητικής Πολιτικής, και σε όλες τις φυλακές έχουν διαμορφωθεί χώροι όπου θα κρατηθούν αρχικά, σε καραντίνα 14 ημερών, όλοι οι φυλακισθέντες, οι οποίοι θα υποβληθούν και σε τεστ για κορωνοϊό και ύστερα θα μεταφερθούν στα κελιά τους, κατά το πλείστον ανά δύο. Κατά τη διάρκεια της κράτησης τους έχει ληφθεί μέριμνα να μην έρχονται σε επαφή με άλλους κρατούμενους για λόγους ασφαλείας, αλλά ούτε και μεταξύ τους, όσοι είναι «στα μαχαίρια».

Ακολουθεί το βίντεο με το κελί του Νίκου Μιχαλολιάκου:

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News