Αυτιάς σε γιατρούς: «Δεν θα κρατάμε κλειστή την αγορά επειδή θέλετε να είσαστε αραχτοί»

19 Ιανουαρίου, 20219:40 ΜΜ

Αφορμή για την τοποθέτηση του δημοσιογράφου στάθηκε, η συζήτηση γύρω από το άνοιγμα της αγοράς όπου ο γιατρός είπε ότι «δεν πρέπει να ανοίξουμε. Είναι μεγάλο το ρίσκο, βλέπετε όλη η Ευρώπη κλείνει».

Στο στόχαστρο του Γιώργου Αυτιά βρέθηκαν οι γιατροί που αγωνίζονται στις εντατικές κατά της Covid. Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ επιτέθηκε κατά του Νίκου Καπραβέλου, Διευθυντή ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη.

Αφορμή στάθηκε, σύμφωνα με το zoornalistas η συζήτηση γύρω από το άνοιγμα της αγοράς όπου ο γιατρός είπε ότι «δεν πρέπει να ανοίξουμε. Είναι μεγάλο το ρίσκο, βλέπετε όλη η Ευρώπη κλείνει».

Για να του απαντήσει ο Γιώργος Αυτιάς με ύφος: «Δεν θα κρατάμε κλειστή την αγορά επειδή εσείς (οι γιατροί) θέλετε να είσαστε σίγουροι κι ωραίοι κι αραχτοί». Μετά προσπάθησε να το σώσει συμπληρώνοντας: «Λέμε αραχτοί με την έννοια να μην έχετε αυτή την αγωνία, αυτό εννοώ. Καταλάβατε;». [καταλάβαμε, και πολύ καλά, κύριε Αυτιά…]

Από την πλευρά του ο Γιώργος Καπραβέλος απάντησε: «Είμαστε λογικοί άνθρωποι και βλέπουμε τις παρενέργειες της οικονομίας οι οποίες αποτιμώνται σε ευρώ. Όμως, κ. Αυτιά οι υγειονομικοί μετράνε θανάτους. Οι θάνατοι δεν αποτιμώνται κύριοι» υπογράμμισε με νόημα ο Διευθυντής της ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News