Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024
Ελλάδα«Αυτή μου έστελνε τα βίντεο»: Αρνείται τα πάντα ο 53χρονος που εξέδιδε...

«Αυτή μου έστελνε τα βίντεο»: Αρνείται τα πάντα ο 53χρονος που εξέδιδε τη 12χρονη, κατηγορεί το κορίτσι

Αρνείται όλες τις κατηγορίες ο 53χρονος καταστηματάρχης στον Κολωνό που φέρεται να βίαζε και εξέδιδε 12χρονο κορίτσι επί πέντε μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο ιδιοκτήτης καταστήματος στον Κολωνό, φέρεται να υποστηρίζει ότι το κορίτσι του γύριζε μόνο του τα βίντεο και του τα έστελνε, γιατί ήθελε να τον προσεγγίσει και πως κάποιοι θέλουν να τον καταστρέψουν. Η 12χρονη καθάριζε το μαγαζί του 53χρονου, καθώς η οικογένεια της, που έχει συνολικά εννέα παιδιά, αντιμετώπιζει πολλά οικονομικά προβλήματα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 53χρονος την εξέδιδε σε πελάτες μεταξύ 30 έως 50 ετών, μέσα σε αυτοκίνητα, αλλά και σε ένα δωμάτιο, ωστόσο -μέχρι στιγμής- δεν έχει προσδιοριστεί η περιοχή. Το κορίτσι φέρεται να έχει συναντηθεί με περισσότερους από 10 πελάτες, εκ των οποίων κάποιοι της είχαν πει “είσαι πολύ μικρή, να προσέχεις”.

Ο 42χρονος που επίσης έχει συλληφθεί για την υπόθεση και είναι παντρεμένος, αναγνωρίστηκε από το παιδί ως πελάτης, υποστηρίζοντας πως είχε μαζί του σεξουαλική επαφή, πολλές φορές.

Αρνείται όλες τις κατηγορίες ο 53χρονος καταστηματάρχης στον Κολωνό που φέρεται να βίαζε και εξέδιδε 12χρονο κορίτσι επί πέντε μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο ιδιοκτήτης καταστήματος στον Κολωνό, φέρεται να υποστηρίζει ότι το κορίτσι του γύριζε μόνο του τα βίντεο και του τα έστελνε, γιατί ήθελε να τον προσεγγίσει και πως κάποιοι θέλουν να τον καταστρέψουν. Η 12χρονη καθάριζε το μαγαζί του 53χρονου, καθώς η οικογένεια της, που έχει συνολικά εννέα παιδιά, αντιμετώπιζει πολλά οικονομικά προβλήματα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 53χρονος την εξέδιδε σε πελάτες μεταξύ 30 έως 50 ετών, μέσα σε αυτοκίνητα, αλλά και σε ένα δωμάτιο, ωστόσο -μέχρι στιγμής- δεν έχει προσδιοριστεί η περιοχή. Το κορίτσι φέρεται να έχει συναντηθεί με περισσότερους από 10 πελάτες, εκ των οποίων κάποιοι της είχαν πει “είσαι πολύ μικρή, να προσέχεις”.

Ο 42χρονος που επίσης έχει συλληφθεί για την υπόθεση και είναι παντρεμένος, αναγνωρίστηκε από το παιδί ως πελάτης, υποστηρίζοντας πως είχε μαζί του σεξουαλική επαφή, πολλές φορές.

Η αποκάλυψη του εφιάλτη

Όπως προέκυψε από το ρεπορτάζ του newsit.gr, ο εφιάλτης της 12χρονης αποκαλύφθηκε, όταν βρέθηκε σε φιλικό σπίτι και ασχολούνταν συνέχεια με το κινητό της. Η μητέρα της ενημερώθηκε και την ρώτησε επίμονα τι συνέβαινε, με το παιδί να προχωρά στις σοκαριστικές αποκαλύψεις. Μάλιστα, αποδείχθηκε ότι ο 53χρονος της είχε κάνει… πλύση εγκεφάλου, καθώς το κορίτσι θεωρούσε πως όλο αυτό που της συνέβαινε ήταν φυσιολογικό!

 

Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο, Δευτέρα (10.10.2022) στον ανακριτή.

Όπως προέκυψε από το ρεπορτάζ του newsit.gr, ο εφιάλτης της 12χρονης αποκαλύφθηκε, όταν βρέθηκε σε φιλικό σπίτι και ασχολούνταν συνέχεια με το κινητό της. Η μητέρα της ενημερώθηκε και την ρώτησε επίμονα τι συνέβαινε, με το παιδί να προχωρά στις σοκαριστικές αποκαλύψεις. Μάλιστα, αποδείχθηκε ότι ο 53χρονος της είχε κάνει… πλύση εγκεφάλου, καθώς το κορίτσι θεωρούσε πως όλο αυτό που της συνέβαινε ήταν φυσιολογικό!

Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο, Δευτέρα (10.10.2022) στον ανακριτή.

Τα πιο σημαντικά