Αυτή η νύχτα μένει: Ο Στρατής ξανά στην αγκαλιά της Ζέτας – Αναλυτικά όσα θα δούμε αυτήν την εβδομάδα

28 Μαρτίου, 20231:11 ΠΜ
More videos

Kαθηλωτικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει».

Η Νίτσα και ο Τάσος προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο να συνυπάρξουν χωρίς να καταλάβει ο Γιώργης τι έχει συμβεί ανάμεσά τους. Η Διαμάντω αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τον Χρήστο σε μια προσπάθεια να σώσει ό,τι μπορεί, ενώ ο Στρατής ζητά από τη Ζέτα να μείνει κοντά του.

Αναλυτικά όσα θα δούμε:

Τετάρτη 29 Μαρτίου – Επεισόδιο 57

Η Διαμάντω αποκαλύπτει στο Στρατή το παρελθόν της με το Διαγόρα και τον προειδοποιεί πως είναι αδίστακτος. Ο Αλέξανδρος και ο Σταματιάδης στριμώχνουν το Στέλιο, εκείνος όμως αρνείται πως ο Χρήστος συνεργάζεται με τον Διαγόρα και τους ανθρώπους του. Ο Ντόκος εντοπίζει τη Ζέτα, αναζητώντας την κατάλληλη ευκαιρία για να κάνει την εμφάνισή του.

Ο Γιώργης προσπαθεί να καταλάβει τι κρύβεται πίσω από την παράξενη συμπεριφορά της Νίτσας. Ο Θοδωράκης αποφασίζει να αναλάβει δράση για την προστασία της Διαμάντως. Ο Διαγόρας συνεχίζει την καταστροφική επίθεσή του, αυτή τη φορά με στόχο τη Νίκη. Μετά από την παρέμβαση του Αλέξανδρου ο Στρατής αναζητά το Χρήστο και φθάνει η ώρα να ειπωθούν όλα έξω από τα δόντια.

 Πέμπτη 30 Μαρτίου Επεισόδιο 58 & 59

Η Ζέτα περνά δύσκολες ώρες στα χέρια του Ντόκου ενώ ο Στρατής εξαναγκάζει το Χρήστο να ομολογήσει την αλήθεια για το φόνο του Νώντα Παραδείση. Το παρελθόν της Νίτσας δεν την αφήνει να ησυχάσει, μα ο Γιώργης είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για την ευτυχίας τους. Η Φωτεινή και ο Αλέξανδρος βρίσκονται σε μια οδυνηρή αναμέτρηση κάτω από το βάρος των παλαιών αισθημάτων.

Η Νίκη αποκαλύπτει το μυστικό της στη Διαμάντω και κείνη αναστατωμένη απ’ όσα έρχονται στο φως, την προτρέπει να μιλήσει. Συντετριμμένος ο Χρήστος εγκαταλείπεται στην αγκαλιά της Βάσως που τον ωθεί σε μια καινούργια αρχή. Αφηνιασμένος ο Στρατής αποφασίζει  να πάρει πια την κατάσταση στα χέρια του και να βάλει στη θέση του τον Διαγόρα.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News