Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΑυτή είναι η μοιραία Ferrari 488 Pista - Λίγη ώρα πριν την...

Αυτή είναι η μοιραία Ferrari 488 Pista – Λίγη ώρα πριν την παραλάβει ο Τζώρτζης Μονογυιός

Φωτογραφία-ντοκουμέντο από τη μοιραία Ferrari 488 Pista, το πολυτελές super-car του Τζώρτζη Μονογυιού, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το iefimerida.gr.

Στη φωτογραφία διακρίνεται το κόκκινο υπερυψηλών επιδόσεων αυτοκίνητο, φορτωμένο -μαζί με άλλα Ι.Χ. αυτοκίνητα- στην νταλίκα που τα έφερε από τη Γερμανία στην Ελλάδα.

Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί λίγη ώρα πριν ο 42χρονος Τζώρτζης Μονογυιός καθίσει για πρώτη και τελευταία φορά πίσω από το τιμόνι του super-car.

ferrari 488 monogyios.jpg 1

Η μοιραία Ferrari 488 Pista με την οποία σκοτώθηκε ο Τζώρτζης Μονογυιός

Ο Μυκονιάτης επιχειρηματίας, ενθουσιασμένος από το καινούργιο του απόκτημα, επιβιβάστηκε μαζί με τη σύζυγό του, Αθηνά, στην Ferrari 488 Pista και ξεκίνησαν από τη Βούλα, όπου παρέλαβε το πολυτελές όχημα, για το σπίτι τους στη Βουλιαγμένη.

Ωστόσο, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, δεν έφτασαν ποτέ, καθώς το κόκκινο υπερυψηλών επιδόσεων αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και «καρφώθηκε» σε δέντρα που βρίσκονται στη διαχωριστική νησίδα της Λεωφόρου Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Η Ferrari 488 Pista, που είναι η πιο hardcore εκδοχή της «488», ενώ έχει δημιουργηθεί με στοιχεία δανεισμένα από GTE και τη Formula 1, αποτελεί μία σπάνια έκδοση με τιμή που ξεπερνά τις 400.000 ευρώ.

Είναι δεδομένο ότι η κατάσταση του οχήματος θα βρεθεί στο μικροσκόπιο της Τροχαίας Ελληνικού, που έχει αναλάβει την προανάκριση, αλλά και του τεχνικού συμβούλου-πραγματογνώμονα που αναμένεται να ορίσει η οικογένεια του Τζώρτζη Μονογυιού.

Τα πιο σημαντικά