Αυτές είναι οι τιμές των νέων iPhone στην Ελλάδα

13 Σεπτεμβρίου, 20189:43 ΜΜ
More videos

Σε παρόμοια με τα περσινά επίπεδα αναμένονται να κυμανθούν οι τιμές της ελληνικής αγοράς για τα νέα smartphones, θα είναι δηλαδή λίγο υψηλότερες σε σχέση με λοιπές μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες το νέο iPhone Xs θα κινηθεί λίγο ψηλότερα από το περσινό iPhone X ενώ κατάτι παραπάνω θα είναι η τιμή του μεγαλύτερου iPhone Xs Max.

Συγκεκριμένα, το 5,8’’ iPhone Χs θα ξεκινά από τα 1.229 ευρώ η έκδοση με αποθηκευτικό χώρο 64 GB και θα φτάνει τα 1.679 ευρώ η έκδοση με τα 512 GB. Το μοντέλο με αποθηκευτικό χώρο 256 GB θα κοστίζει 1.429 ευρώ.

Αντιστοίχως το iPhone Xs Max, το μεγαλύτερο κινητό της Apple το οποίο έχει OLED οθόνη 6,5 ιντσών θα ξεκινά από τα 1.339 ευρώ για την έκδοση με αποθηκευτικό χώρο 64 GB, θα προχωρά στα 1.539 ευρώ η έκδοση με αποθηκευτικό χώρο 256 GB ενώ αυτή με τα 512 GB θα φτάνει τα 1.789, το ακριβότερο δηλαδή iPhone Που έχει κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by icrazy (@icrazybr) on

Το οικονομικό τώρα μοντέλο που παρουσίασε χθες ο κολοσσός του Κουπερτίνο iPhone XR, θα ξεκινά από τα 929 ευρώ, και θα ανεβαίνει στα 999 ευρώ για την έκδοση με 128 GB και στα 1.119 ευρώ για αυτή με αποθηκευτικό χώρο στα 256 GB.

Να υπενθυμίσουμε ότι τόσο το iPhone Xs όσο και το iPhone Xs Max θα ξεκινήσουν την διάθεσή τους στις 28 Σεπτεμβρίου, αφού η Ελλάδα συγκαταλέγεται στις χώρες που θα το προμηθευτούν σε δεύτερη φάση. Όσο για το iPhone XR αναμένεται να τοποθετηθεί στα ράφια στις 26 Οκτωβρίου.

Η προς τα πάνω διαφοροποίηση βέβαια δεν είναι τυχαία αν αναλογιστεί κανείς αρχικά τον υψηλότερο ΦΠΑ εν συγκρίσει με άλλες ευρωπαϊκές χώρες καθώς και την επιβάρυνση 2% για τα πνευματικά δικαιώματα.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο συντελεστής ΦΠΑ για την Ελλάδα είναι στο 24% ενώ στην Ιταλία είναι στο 22% και στη Γαλλία  20%.

Αναλυτικά ο πίνακας των τιμών των νέων iPhones στις κυριότερες αγορές του κόσμου:

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News