Αυτά είναι τα χρήματα παίρνουν οι παίκτες του Power of Love κάθε βδομάδα

10 Μαΐου, 2018 8:40 ΜΜ
More videos

Οι αρχικοί παίκτες του «Power of Love» μετρούν ήδη τρεις μήνες στην Τουρκία.

Από την αρχή του παιχνιδιού, πολλά είχαν ακουστεί περί των αμοιβών των παικτών, οι οποίες στα πρώτα επεισόδια κυμαίνονταν από 300 έως και 500 ευρώ εβδομαδιαίως, με τους περισσότερους να έχουν πετύχει το μεγαλύτερο deal.

Ωστόσο, οι πληροφορίες λένε ότι τα χρήματα που είναι πρόθυμη να πληρώσει η παραγωγή για την είσοδο νέων «δυνατών» παικτών -γυναικών κυρίως- είναι περισσότερα.

Πλέον, το 300 σαν νούμερο αποτελεί παρελθόν με τα 500 ευρώ να είναι τα ελάχιστα χρήματα που θα πάρει κανείς όταν κλείσει να μπει στο παιχνίδι.

Τι εννοούμε όταν λέμε «τα ελάχιστα»; Η επιτυχία του «Power of Love» και η υψηλή τηλεθέαση οδήγησαν την παραγωγή στην απόφαση να… ξοδέψει κάτι παραπάνω προτείνοντας σε υποψήφιες παίκτριες το ποσό των 700 ευρώ την εβδομάδα!

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι αρχικοί παίκτες με τα ελάχιστα χρήματα (300 ευρώ) έχουν μέχρι στιγμής κερδίσει 3.600 ευρώ, ενώ εκείνοι των 500, 6.000 ευρώ!

Ποσό που μια καινούργια κοπέλα θα βγάλει σε δύο μήνες και κάτι.

Όσο ακριβώς είναι η μυστική ρήτρα του συμβολαίου που μόνο παραγωγή και παίκτες ξέρουν.
Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε κάθε νέος παίκτης που επιλέγεται να μπει στο παιχνίδι καλείται να δεχτεί πολλούς δεσμευτικούς όρους, με πιο σκληρό εκείνον που αφορά στην αναγκαστική παραμονή του στο παιχνίδι για τουλάχιστον δύο μήνες!

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, οι κυρώσεις θα είναι μεγάλες.

Τα χρήματα μπορεί να έχουν αυξηθεί για τις πιο ωραίες γυναίκες που δηλώνουν συμμετοχή, ωστόσο οι όροι του συμβολαίου έχουν οδηγήσει αρκετές στον να μην υπογράψουν τελικά…