Αυστραλία: 12χρονος πήρε την πιστωτική των γονιών του και έφυγε μόνος για Μπαλί

25 Απριλίου, 201811:01 ΠΜ
More videos

Μετά από καβγά με τους γονείς του, το αγόρι από την Αυστραλία κατάφερε να αγοράσει εισιτήρια και να πραγματοποιήσει την πτήση ολομόναχος για τον εξωτικό προορισμό.

Ένα 12χρονο αγόρι από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας έπειτα από καβγά με τους γονείς του έκλεισε την πτήση αλλά και την διαμονή του μέσω διαδικτύου και πέταξε τελικά για το Μπαλί ολομόναχος. Ο καβγάς ξεκίνησε όπως διαβάζουμε στο BBC, όταν οι γονείς του μικρού του ανακοίνωσαν πως αναγκάζονται να ακυρώσουν το ταξίδι των διακοπών τους.

Δείτε τον στο βίντεο να κάνει βουτιές:

Τότε εκείνος έκλεισε με την πιστωτική κάρτα το ταξίδι του στο Μπαλί και κατάφερε να πραγματοποιήσει το ταξίδι του επιδεικνύοντας μόνο το διαβατήριο και τη σχολική του ταυτότητα. Οι αρχές της Αυστραλίας εντόπισαν τον 12χρονο στις 17 Μαρτίου. Ο μικρός είχε κηρυχθεί αγνοούμενος εδώ και εννέα ημέρες.

Ο 12χρονος έκανε check-in μέσω μηχανήματος self service στο αεροδρόμιο με αποτέλεσμα να καταφέρει να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με προορισμό το Περθ, από όπου μετεπιβιβάστηκε σε άλλο αεροσκάφος για το Μπαλί. ”

Ζήτησαν απλώς τη φοιτητική μου ταυτότητα και το διαβατήριο” με το οποίο αποδεικνυόταν πως είναι άνω των 12 ετών και άρα μπορεί να ταξιδέψει ασυνόδευτος, δήλωσε ο 12χρονος στους άνδρες που τον εντόπισαν στο Μπαλί.

Ο μικρός κατάφερε να κάνει check In στο ξενοδοχείο παριστάνοντας πως περιμένει την μεγαλύτερη αδερφή του να τον συναντήσει εκεί. Φαίνεται πως παρά τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας στα αεροδρόμια, προβλέπονται διαδικασίες που επιτρέπουν σε ανήλικούς να ταξιδέψουν μόνοι.

Η μητέρα

[dailymail]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News