Η αυστηρή κριτική της γιαπωνέζας μητέρας του Κοντιζά- Tι του είπε όταν έφαγε στο εστιατόριο του

4 Μαρτίου, 2018 5:19 ΜΜ
More videos

O Σωτήρης Κοντιζάς παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και μίλησε για την αυστηρή κριτική της μητέρας του, όταν πήγε πρώτη φορά στο εστιατόριο του.

Θα σε ενδιέφερε να κάνεις δική σου εκπομπή μαγειρικής;

Δεν το σκέφτομαι τώρα γιατί περνάμε πολύ καλά στα γυρίσματα. Νομίζω πως είναι υποθετική ερώτηση γιατί πρέπει να πειστώ, όπως πείστηκα για τη συγκεκριμένη ομάδα του παιχνιδιού, και να με εμπνέουν οι άνθρωποι της παραγωγής. Προς το παρόν, περνάω καλά και δεν θέλω να τελειώσει.

Το εστιατόριό σου, το Nolan, έχει κερδίσει το κοινό. Είχες άγχος με την κριτική της οικογένειάς σου όταν ήρθαν να δειπνήσουν για πρώτη φορά;

Όχι, γιατί η κριτική της μητέρας μου είναι η χειρότερη που μπορεί να ακούσω. Την πρώτη φορά που ήρθε τη ρώτησα αν ήταν όλα καλά με το φαγητό, μου απάντησε «θα τα πούμε στο σπίτι» και έφυγε. Δεν θα σου πω τι μου είπε, αλλά μου τόνισε τέσσερα σημεία στα οποία είχε δίκιο.

Στα οικογενειακά τραπέζια όπου μαγειρεύει η μητέρα σου ή η γυναίκα σου εκφράζεις την άποψή σου;

Ως οικογένεια λέμε την άποψή μας, ναι. Την περασμένη βδομάδα μαζευτήκαμε για φαγητό στη μητέρα μου, η οποία δεν είχε βράσει καλά τους γίγαντες και όταν της το ανέφερα απάντησε με χιούμορ πως τους έκανε aldente.

Ακολουθήστε μας στο facebook: