Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΑύγουστος Κορτώ: Απαντά στον Μανώλη Μητσιά – «Ως αδεpφή ομολογώ πως έχω...

Αύγουστος Κορτώ: Απαντά στον Μανώλη Μητσιά – «Ως αδεpφή ομολογώ πως έχω προκαλέσει…»

Έντονες αντιδράσεις φαίνεται πως έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Μανώλη Μητσιά στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι, όπου αναφέρθηκε στους ομοφυλόφιλους.

Την δυσαρέσκειά του θέλησε να εκφράσει και ο Αύγουστος Κορτώ, ο οποίος το απόγευμα της Κυριακής 12/6 έκανε μια ανάρτησή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, θέλοντας να απαντήσει στον ίδιο, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάζει.

screenshot 2022 06 13 at 00.59.09

«Ως αδερφή ομολογώ πως έχω προκαλέσει. Ένα καλοκαίρι κυκλοφορούσα με άσπρη κελεμπία, αέρινη, και δροσιζόμουν, μέχρι που ο Τάσος μου επεσήμανε ότι, χωρίς βρακί, φαίνονταν τα πάντα» έγραψε ο Αύγουστος Κορτώ.

Στη συνέχεια, σε σχόλιο συμπλήρωσε: «επίσης: επειδή κάποιος έχει υπέροχη φωνή δεν σημαίνει πως είναι σοφός. Έλεος με τους ντεμέκ πνευματικούς ανθρώπους και τις παντελώς άσχετες με την πραγματικότητα γνώμες τους».

Οι δηλώσεις του Μανώλη Μητσιά για τους ομοφυλόφιλους

Να υπενθυμίσουμε πως ο Μανώλης Μητσιάς δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Δεν με πειράζει αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος, αρκεί να μην προκαλεί. Κάνε ότι θες στη ζωή, αλλά μην προκαλείς. Κανείς δεν πάει να εξετάσει το βράδυ με ποιόν κοιμάται ο άλλος, ο καθένας έχει τη δική του ζωή και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, να μην προκαλείς».Τα πιο σημαντικά