Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΑξίζει 1 εκατομμúριο: Το πανάκpιβο «παλάτι» με πισίνα που αγóρασε ο Κων/νος...

Αξίζει 1 εκατομμúριο: Το πανάκpιβο «παλάτι» με πισίνα που αγóρασε ο Κων/νος Πλεύρης στην Τζόρτζια Σιακαβάρα

Μία αποκάλυψη έκανε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης σχετικά με τη σχέση του με τη Τζόρτζια Σιακαβάρα. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα On Time και η Σάσα Σταμάτη ο δικηγόρος επιβεβαίωσε την είδηση ότι οι δυο τους θα παντρευτούν σύντομα, μέσα στο 2023. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο γάμος τους θα γίνει σε εκκλησάκι που υπάρχει στο σπίτι του στην Παιανία.

“Η Γεωργία σημαίνει μια μικρή λεξούλα για μένα με τρία γράμματα. Το παν. Η πρόταση γάμου έχει γίνει εδώ και καιρό και ο γάμος θα γίνει άμεσα, πριν από το τέλος του 2023. Θα γίνει στο σπίτι που έχω στην Παιανία, όπου εκεί υπάρχει το ερημοκλήσι του Αγίου Θωμά. Αυτή είναι η σκέψη μου. Τώρα μένουμε στο σπίτι μου, στον Διόνυσο, και αυτή την περίοδο ψάχνουμε να αγοράσουμε σπίτι στο Παλαιό Ψυχικό” ανέφερε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης μιλώντας στη Σάσα Σταμάτη η οποία τους συνάντησε στην πρόσφατη βραδινή τους έξοδο.

1 24

Η Τζόρτζια Σιακαβάρα έχει επίσημη πρεμιέρα στην παράσταση “Γέρμα”, ένα από τα σημαντικότερα έργα του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα. Το έργο αφορά την ιστορία μιας παντρεμένης γυναίκας που δεν έχει τεκνοποιήσει και ο διακαής πόθος της για παιδί μετατρέπεται σε εμμονή. Ο συγγραφέας τοποθετεί την ιστορία στην ισπανική ύπαιθρο, ωστόσο, ο Κώστας Παπαπέτρος στη διασκευή του την τοποθετεί στην περιοχή της Μάνης.

Τα πιο σημαντικά