Αξιωματικός του στρατού βούτηξε μέσα στα νερά και έσωσε δύο ηλικιωμένους

18 Νοεμβρίου, 2017 10:36 ΜΜ
More videos

Αν έχεις τέτοια Στελέχη στο Στράτευμα πρέπει να είναι Υπερήφανος   που τυχαίνει να τα διοικείς: H  Αυτοθυσία με την οποία ενήργησε Αξιωματικός του Στρατού έσωσε απο βέβαιο πνιγμό δύο Ηλικιωμένους συνανθρώπους μας.

Οι Κραυγές απόγνωσης της Γυναίκας που κρατιόνταν από το δέντρο  και το κλάμα του Σκυλιού που ήταν η μοναδική τους συντροφιά ,τράβηξε την προσοχή Ελικοπτερά Αξιωματικού που πήγαινε στη Μονάδα του Χαράματα ..

Το σπίτι των δύο Ανθρώπων την ώρα που ο Αξιωματικός επιχείρησε την Διάσωση !!!

Χωρίς δισταγμό ο Αξιωματικός όρμησε στα νερά και έσωσε πρώτα τη γιαγιά και μετά κράτησε τον Παππού έξω απο το νερό  που ήταν κατάκοιτος  με το Σκυλάκι του δίπλα …Μέχρι να έρθουν οι διασώστες που είχε ήδη ενημερώσει!

Η ενέργεια του Αξιωματικού εντυπωσίασε τους Πολίτες που ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και ζητωκραυγές  …Οι Εικόνες Ντοκουμέντο απο την Διάσωση!

Ντοκουμέντο :Κατάκοιτος ο ηλικιωμένος με το Σκυλάκι να στέκει δίπλα του …

Ο απεγκλωβισμό δυο ηλικιωμένων συμπολιτών μας, από τον έν ενέργεια Αξιωματικό  με   βαθμό του Ανθστή(ΕΜ) Κερίτη Ανδρέα που υπηρετεί στα ελικόπτερα στο αεροδρόμιο των Μεγάρων με το σκυλάκι τους από τον χείμαρρο που χτύπησε το σπίτι τους στις 6:40πμ

. Ο χείμαρρος εντός της οικίας έφτανε πάνω από το ένα μέτρο. Ο ηλικιωμένος άντρας ήταν κατάκοιτος στο κρεβάτι και χρειάστηκε την βοήθεια της πυροσβεστικής να τον βγάλει μετά από πολύ ώρα.

Η ηλικιωμένη κυρία κρατιόταν απο ένα δένδρο μην την πάρει ο χείμαρρος και φώναζε για βοήθεια χωρίς όμως να μπορεί να πάει κανείς να την βοηθήσει

Την κυρία και τον σκυλάκι τους τα απεγκλώβισε μόνος και τον κύριο τον απεγκλώβισε με την συνδρομή της πυροσβεστική γιατί είχε σοβαρά θέματα υγείας και ήταν σε ακινησία .

Η όλη επιχείρηση του Αξιωματικού πήρε  στον Αξιωματικό 40 λεπτά περίπου . Οι άνθρωποι  είναι καλά στην υγεία τους  και ευγνωμονούν το Στρατό και τους Αξιωματικούς του!!

Nα επισημανθεί οτι το σπίτι του Αξιωματικού έχει πληγεί και αυτό απο τον Κατακλυσμό !!

Το Βίντεο Ντοκουμέντο με με την Ηλικιωμένη Κυρία πρίν την επέμβαση του Αξιωματικού…Που του Αξίζουν χίλια Μπράβο!

[veteranos]