Αξιολάτρευτες φωτογραφίες με κουκουβάγιες που δείχνουν την απόλυτη ικανότητας τους στην μεταμφίεση

6 Μαΐου, 2015 11:26 ΜΜ
More videos

Έχουν μια ιδιαίτερη ομορφιά και σύμφωνα με το μύθο είναι η επιτομή της σοφίας. Οι κουκουβάγιες θεωρούνται από τα πιο εντυπωσιακά πουλιά του ζωικού βασιλείου.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από τον Ταϊλανδό φωτογράφο Sasi Smith που απαθανάτισε λήψεις με επιβλητικές κουκουβάγιες δείχνοντας το σκοτεινό και άγριο πρόσωπο της κουκουβάγιας καθώς και την τέχνη τους στην μεταμφίεση.

O Sasi είναι ένας πολύ δημιουργικός φωτογράφος με πολύ ταλέντο που δεν φωτογραφίζει μόνο κουκουβάγιες αλλά και άλλα πουλιά, μπορείτε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες του στο  προφίλ του στο 500px.

Στην συγκεκριμένες λήψεις τους με κουκουβάγιες δεν θέλει μόνο να απαθανατίσει την κουκουβάγια μόνο ως ένα επιβλητικό πουλί αλλά συμπεριλαμβάνει και την απόλυτη ικανότητα της κουκουβάγιας στο να καμουφλάρεται μέσα στο δάσος με τρομερή επιτυχία.

owl-photography-sasi-smit-1 owl-photography-sasi-smit-2 owl-photography-sasi-smit-3 owl-photography-sasi-smit-4 owl-photography-sasi-smit-5 owl-photography-sasi-smit-6 owl-photography-sasi-smit-8 owl-photography-sasi-smit-9 owl-photography-sasi-smit-11 owl-photography-sasi-smit-17 owl-photography-sasi-smit-21 owl-photography-sasi-smit-25 owl-photography-sasi-smit-31

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο facebook: