Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΑυλωνίτου: Είστε γραφείο τύπου της Eldorado - Πορτοσάλτε: Ζητήστε συγγνώμη αλλιώς μήνυση

Αυλωνίτου: Είστε γραφείο τύπου της Eldorado – Πορτοσάλτε: Ζητήστε συγγνώμη αλλιώς μήνυση

Ο άγριος καβγάς έληξε με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να ζητά – χαμογελαστή – συγγνώμη από τον δημοσιογράφο

Σε έναν άγριο καβγά κατέληξε η συνύπαρξη στο τηλεοπτικό στούντιο της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ελένης Αυλωνίτου και του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ Άρη Πορτοσάλτε.

Όλα ξεκίνησαν όταν στον – ήδη – έντονο διάλογο των δύο σχετικά με την υπόθεση της αποχώρησης της Eldorado λόγω των καθυστερήσεων εκ μέρους της κυβέρνησης, η κυρία Αυλωνίτου κατηγόρησε τον δημοσιογράφο ότι είναι γραφείο τύπου της καναδικής εταιρείας.

Στο άκουσμα της κατηγορίας αυτής ο Άρης Πορτοσάλτε «εξερράγη» και ζήτησε εντόνως από την βουλευτή να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη.

Δείτε τον καβγά στα 4:46′

Αρχικά η Ελένη Αυλωνίτου απλά ανακαλούσε τη δήλωση της χαμογελώντας με ειρωνική διάθεση προς τον δημοσιογράφο, τακτική που τον έκανε ακόμα πιο έξαλλο.

«Όχι μόνο να ανακαλέσετε, όχι χαμογελαστά, αλλά να ζητήσετε και συγγνώμη αλλιώς θα σας υποβάλω τώρα μήνυση» συνέχισε να φωνάζει ο Άρης Πορτοσάλτε.

Τελικά η Ελένη Αυλωνίτου διαπιστώνοντας το αβάσιμο του χαρακτηρισμού της, τον απέσυρε και ζήτησε συγγνώμη.

Η τοποθέτηση της κυρίας Αυλωνίτου για την Eldorado

Επί της ουσίας της υπόθεσης η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πάντως πήρε αποστάσεις από τη ρητορική «στα τσακίδια» του Νίκου Καρανίκα για την καναδική εταιρεία και είπε ότι «εγώ θα τους ανάγκαζα να μείνουν εδώ και να υλοποιήσουν τις δεσμεύσεις τους».

[protothema] [newsbomb]Τα πιο σημαντικά