ΑΒ Βασιλόπουλος: Όχι στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές

4 Μαΐου, 2017 12:38 ΠΜ
More videos

Αντίθετη με το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές εμφανίζεται η διοίκηση της ΑΒ Βασιλόπουλος, στη σκιά καταγγελιών από τους μικρομεσαίους του εμπορίου ότι το θέμα της κυριακάτικης λειτουργίας των καταστημάτων ανακινήθηκε από μεγάλους εγχώριους ομίλους.

Η θέση της ΑΒ Βασιλόπουλος σχετικά με το θέμα λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές είναι ξεκάθαρη, επισημαίνει η εταιρία σε σχετική ανακοίνωση:

Η ΑΒ Βασιλόπουλος διαφωνεί ρητά με την κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων και τις 52 εβδομάδες του χρόνου και θεωρεί επαρκές το υπάρχον νομικό πλαίσιο.

AdTech Ad

Οπως αναφέρει η εταιρία, θεωρεί πως η όποια συζήτηση για τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές, πλέον των προβλεπόμενων από το νόμο 8 εβδομάδων, έχει νόημα μόνο σε τουριστικές περιοχές όπου η ζήτηση είναι αυξημένη και αυτό κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου κάθε περιοχής.

Οποιαδήποτε συσχέτιση της ΑΒ Βασιλόπουλος με άλλου είδους τοποθετήσεις επί του θέματος αποτελεί παραφιλολογία και είναι ανυπόστατη, καταλήγει η ανακοίνωση.

[naftemporiki] [insider]

Ακολουθήστε μας στο facebook: