Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΗ Νέα Δημοκρατία διέγραψε τον πρώην βουλευτή Μιχάλη Ταμήλο μετά τις δηλώσεις...

Η Νέα Δημοκρατία διέγραψε τον πρώην βουλευτή Μιχάλη Ταμήλο μετά τις δηλώσεις του για τα Τέμπη

Η ΝΔ διέγραψε από μέλος του κόμματος τον πρώην βουλευτή Τρικάλων Μιχάλη Ταμήλο μετά τις εξοργιστικές δηλώσεις του για το δυστύχημα των Τεμπών.

Η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Με απόφαση της Γραμματέως της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Μαρίας Συρεγγέλα, διαγράφεται από μέλος της Νέας Δημοκρατίας ο Μιχαήλ Ταμήλος.

«Οι δηλώσεις του δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες μας και δεν έχουν καμία θέση στο κόμμα μας».

tamilos

Η δήλωση Ταμήλου που έφερε τη διαγραφή του από τη ΝΔ – «Δεν θα πάρουν μαντήλια να κλαίνε όλοι οι Τρικαλινοί»

Υπενθυμίζεται ότι ο Μιχάλης Ταμήλος, σε συνέντευξή του στο Ράδιο Ζυγός, σχολίασε όσα συνέβησαν στη παρέλαση για την 25η Μαρτίου στα Τρίκαλα και ανέφερε μεταξύ άλλων, με αφορμή την παρουσία των γονέων των κοριτσιών από το Καστράκι που σκοτώθηκαν στο σιδηροδρομικό δυστύχημα, στην παρέλαση:

«Με αφορμή το γεγονός, ξέρεις πόσοι Τρικαλινοί πέθαναν το 2023; 1977 Τρικαλινοί απεβίωσαν εντός του 2023. Μεταξύ των οποίων ήταν και τα τρία παιδιά. Δεν θα πάρουν μαντήλια να κλαίνε όλα τα Τρίκαλα επειδή 1977 Τρικαλινοί πέθαναν…Η ζωή συνεχίζεται. Ο καθένας έχει τα προβλήματά του. Ψάχνει να βρει δουλειά. Ο άλλος, του σκοτώνουν το παιδί τη γυναίκα κτλ, θα πάει ο ίδιος στις αρμόδιες υπηρεσίες, στα δικαστήρια εκεί που πρέπει. Δεν μπορεί να επιβάλλεις στην κοινωνία να υποφέρει για σένα. Υπάρχει ζωή για τους άλλους… όλα τα Τρίκαλα ασχολούνται με το θέμα αυτό;».

Τα πιο σημαντικά