Αuτός είναι ο παππούς που βίαζε για χρόνια την 5χρονη εγγονή του στο Ρέθυμνο

25 Οκτωβρίου, 20228:38 ΜΜ
More videos

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη ζήτησε και έλαβε από τις δικαστικές Αρχές του Ρεθύμνου ο 68χρονος ινδικής καταγωγής που συνελήφθη κατηγορούμενος ότι για χρόνια κακοποιούσε σεξουαλικά τη 14χρονη σήμερα εγγονή του.

Δεδομένου ότι εμφανίστηκε χωρίς νομικό παραστάτη, το δικαστήριο όρισε τον Θωμά Λεχωβίτη, ο οποίος ζήτησε διορία για να ενημερωθεί επί της δικογραφίας που περιλαμβάνει τις κατηγορίες του βιασμού, της απόπειρας βιασμού και της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια.

Το μαρτύριο της ανήλικης ήρθε στο φως όταν στις 22 Σεπτεμβρίου αστυνομικοί την εντόπισαν τραυματισμένη σε παιδική χαρά και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου. Μιλώντας σε μια νοσηλεύτρια αποκάλυψε ότι επιχείρησε να κόψει τις φλέβες της με ξυράφι διότι δεν άντεχε άλλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο παππούς (από την πλευρά της μητέρας της) τη θώπευε και της έδειχνε βίντεο με πορνογραφικό περιεχόμενο από την ηλικία των 4 ετών, ενώ έναν χρόνο αργότερα φέρεται να τη βίασε πρώτη φορά στην τουαλέτα του σπιτιού. Το μαρτύριο που ξεκίνησε το 2013 ή 2014 κράτησε μέχρι το 2020, όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση του Αστυνομικού Τμήματος Μυλοποτάμου.

Μάλιστα, την τελευταία φορά η ανήλικη, σε ηλικία 12 ετών πλέον, φέρεται να ζήτησε τη βοήθεια του αδελφού της που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο σπίτι, προκειμένου να γλιτώσει από τον παππού της.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News