Κυριακή, 19 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΓλυφάδα: Άνδρας αuτοκτόνnσε μετά από επεισόδιο με τη γυναίκα του

Γλυφάδα: Άνδρας αuτοκτόνnσε μετά από επεισόδιο με τη γυναίκα του

Χτυπούσε τη σύζυγό του στην είσοδο της πολυκατοικίας – Έγινε αντιληπτός από περιπολία της ΕΛΑΣ – Διέφυγε στο διαμέρισμα όπου και αυτοπυροβολήθηκε – Είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη

Ένα ακόμη τραγικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έλαβε χώρα το μεσημέρι της Παρασκευής στη Γλυφάδα με έναν άνδρα να αυτοκτονεί λίγο αφότου είχε χτυπήσει τη σύζυγό του.

Συγκεκριμένα έλα εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι στην είσοδο της πολυκατοικίας στην οδό Ικαρίας με τον άνδρα να δέρνει τη γυναίκα του. Από το σημείο περνούσε περιπολία της ΟΠΚΕ η οποία αντιλήφθηκε το περιστατικό και σταμάτησε. Ο άνδρας τότε διέφυγε και ανέβηκε στην πολυκατοικία και μπήκε στο διαμέρισμά του ενώ οι αστυνομικοί είχαν ειδοποιήσει προκειμένου να φτάσει στο σημείο διαπραγματευτής της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στο μεταξύ ο άνδρας προτού φτάσει στο σημείο διαπραγματευτής, πρόλαβε και αυτοπυροβολήθηκε με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Από τον έλεγχο της ΕΛΑΣ στο όχημα του αυτόχειρα διαπιστώθηκε πως είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Περισσότερα σε λίγο…

Τα πιο σημαντικά