Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΑuτοί είναι οι δυο διάσημοι Έλληνες παρουσιαστές του Europride 2024 που θα...

Αuτοί είναι οι δυο διάσημοι Έλληνες παρουσιαστές του Europride 2024 που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και ο Γιώργος Καπουτζίδης θα είναι οι δύο παρουσιαστές του Europride 2024 που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο στη Θεσσαλονίκη.

Την ανακοίνωση έκανα πριν από λίγο οι διοργανωτές, από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το Europride 2024 θα γίνει στη Θεσσαλονίκη από τις 21 έως τις 29 Ιουνίου. Όλες αυτές τις ημέρες θα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις σε χώρους όπως η προβλήτα Α΄ του λιμανιού της πόλης και η Διεθνής Έκθεση, με τις εορταστικές εκδηλώσεις να κορυφώνονται την τελευταία ημέρα, 29 Ιουνίου, με τη μεγάλη παρέλαση του EuroPride.

Στη Θεσσαλονίκη για μία εβδομάδα το φετινό ευρωπαϊκό Pride – Αναμένονται πάνω από 40.000 επισκέπτες

Στη Θεσσαλονίκη θα διεξαχθεί φέτος το Europride, η ευρωπαϊκή εκδήλωση υπερηφάνειας ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων, με τη νύμφη του Θερμαϊκού να ετοιμάζεται να υποδεχθεί δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες της «πολύχρωμης» κοινότητας – και όχι μόνο.

“Επιμονή – Πρόοδος – Ευημερία“. Αυτό είναι το σύνθημα του EuroPride 2024 στη Θεσσαλονίκη. Αντανακλά τρία σημαντικά στοιχεία, τρεις πυλώνες πάνω στους οποίους χτίζεται το κίνημα LGBT. Οι διοργανωτές αναμένουν τουλάχιστον 40.000 επισκέπτες από τις 21 έως τις 29 Ιουνίου, δήλωσε στην ΕΡΤ3 ο Απόστολος Καραμπαΐρης, εκπρόσωπος των διοργανωτών.
Τα πιο σημαντικά