Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΑuτό είναι το μεγάλο σούπερ μάρκετ που αλλάζεı το ωράρıο του -...

Αuτό είναι το μεγάλο σούπερ μάρκετ που αλλάζεı το ωράρıο του – Θα ανοίξει και Καθαρά Δευτέρα

Αλλαγές στο ωράριο λειτουργίας του LIDL είναι έτοιμη να ανακοινώσει η διοίκηση του μεγάλου super market.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα καταστήματα σούπερ μάρκετ πανελλαδικά θα ανοίγουν ένα τέταρτο νωρίτερα από τον ανταγωνισμό και συγκεκριμένα στις 07:45.

Παράλληλα, θα ανακοινωθεί άνοιγμα των καταστημάτων και ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας 18 Μαρτίου. Μένει να φανεί αν θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι παίκτες μεγάλων σούπερ μάρκετ σε ανάλογη κίνηση.

Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε ότι πέρσι ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας είχαν ανοίξει πολλά καταστήματα my Market.

880 2

Νέα αύξηση μισθών

Όπως αποκάλυψε η στήλη «Πληροφοριόδότης» το εν λόγω σούπερ μάρκετ προχωρά σε νέα αύξηση μισθών. H Γερμανική αλυσίδα σούπερ μάρκετ προχωρά στη χορήγηση μισθολογικών αυξήσεων και επιπρόσθετων παροχών συνολικού ύψους 7 εκατ. ευρώ με στόχο την ενίσχυση του εισοδήματος της ομάδας της.

Μετά την αύξηση του κατώτατου μεικτού μισθού στα 1.000€ που προχώρησε η εταιρεία από 1η Δεκεμβρίου του 2023, η ενίσχυση των 7 εκατ. ευρώ συμπεριλαμβάνει και την καθιέρωση από 1η Μαρτίου 2024 του κατώτατου μισθού για τους ανθρώπους των καταστημάτων στα 1.050€ για τους άγαμους και 1.200€ για τους έγγαμους. Η νέα μισθολογική πολιτική για τα καταστήματα έρχεται να προστεθεί σε ένα γενικότερο ανταγωνιστικό πακέτο αμοιβών και παροχών που προσφέρει η εταιρεία στους πάνω από 6.700 ανθρώπους της.

Τα πιο σημαντικά