Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΑuτή είναι η 17χρονη Νικολέττα που σκοτwθnκε πέφτοντας από γέφυρα στον ΒΟΑΚ

Αuτή είναι η 17χρονη Νικολέττα που σκοτwθnκε πέφτοντας από γέφυρα στον ΒΟΑΚ

Μια διαφορετική τροπή δίνουν οι συγγενείς της νεαρής για το πώς έχασε τη ζωή της

Δεν μπορούν να πιστέψουν οι γονείς και τα αδέρφια της άτυχης Νικολέτας Παπαδογιαννάκη, της 17χρονης που βρήκε τραγικό θάνατο πέφτοντας από τη γέφυρα στο ΒΟΑΚ ότι το κορίτσι αυτοκτόνησε από ύψος 50 μέτρα! Τόσο η αδερφή της όσο ο πατέρας της πιστεύουν ότι μπορεί κάποιος να την χτύπησε και να τη σκότωσε και να την άφησε στο σημείο κάτω από τη γέφυρα.

Δείτε το βίντεο:Ο πατέρας της Γιώργος, λέει ότι δε βρέθηκε ούτε αίμα στο σημείο που βρέθηκε το πτώμα και υποθέτει ότι ίσως κάποιο αυτοκίνητο τη χτύπησε και εν συνεχεία μετέφεραν το πτώμα, σύμφωνα με το neakriti.gr.

Η δε μητέρα της 17χρονης αναφέρει ότι το κορίτσι είχε κάποιο πρόβλημα με έναν καθηγητή της και την έβγαζε έξω από την τάξη. Επιπλέον η αδερφή της κάνει λόγο για μπούλινγκ που δεχόταν η Νικολέτα όπως και η ίδια όταν πήγαινε στο Λύκειο Μοχού. Μάλιστα η μεγαλύτερή της αδερφή είπε ότι τα παιδιά της έκαναν μπούλινγκ και σε ταξίδι στην Τσεχία την είχαν αφήσει μόνη ενώ υπήρχε διαμάχη και με έναν καθηγητή.

Εκείνο που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ότι η μεγάλη αδερφή σπουδάζει κτηνίατρος στη Λευκορωσία και σε λίγες ημέρες θα πήγαινε στο Πανεπιστήμιο στη Λευκορωσία και η Νικολέτα.
Πάντως από το ρεπορτάζ διαπιστώνεται ότι η γέφυρα βρίσκεται σε εντελώς αντίθετη κατεύθυνση από το σπίτι τους ενώ η 17χρονο ακολούθησε μια περιπατητική διαδρομή και έφτασε στη μοιραία γέφυρα. Είναι μυστήριο για την οικογένεια πως πήγε στη γέφυρα, αν προηγήθηκε κάποιο άλλο περιστατικό πριν τη μοιραία πτώση ενώ υπάρχουν πληροφορίες πως τουρίστες προσπάθησαν να πλησιάσουν το κορίτσι που ακροβατούσε στη μπάρα του ΒΟΑΚ αλλά ήταν ήδη αργά.

«Ήμασταν σαν φίλες. Ήξερα ότι είχε θέματα στο σχολείο με καθηγητές και κάποια παιδιά που δεν τα πήγαινε καλά. Είχαν πάει στην Τσεχία και την είχαν αφήσει μόνη της. Δεχόταν μπούλινγκ. Και εγώ δεχόμουν. Μου το έλεγε συνέχεια ότι δεχόταν μπούλινγκ.

Φοβάμαι ότι μπορούσε κάποιος να τη χτυπήσει και να τη σκοτώσει και να τη ρίξει στο γιοφύρι. Θα πήγαινε στη Λευκορωσία και θα ήμασταν μαζί. Ευτυχώς έλεγε θα φύγουμε και είχε φτιάξει τις βαλίτσες της. ΄Ηταν πολύ χαρούμενο παιδί. Δεν πιστεύω ότι ήθελε να αυτοκτονήσει. Στη γέφυρα δεν πήγαινε κανένας από μικρά γιατί φοβόμασταν… Κάποιος τη χτύπησε και την πήγε εκεί…» είπε η αδερφή της.

Ο πατέρας της Νικολέτας έχει ήδη αναθέσει την υπόθεση σε δικηγόρο και έχει βάλει τεχνικό σύμβολο ιατριδικαστή. Ο πατέρας έμαθε για τον θάνατο της κόρης του στη 1:30 το μεσημέρι ενώ όπως είπε εντόπισε το κορίτσι σε βίντεο βενζινάδικου λίγο πριν τη μοιραία πτώση αφού το κορίτσι βρέθηκε με τα πόδια στη Σταλίδα απόσταση δηλαδή από το σχολείο 2,5 χιλιόμετρα.
Σημείωμα στο σπίτι ή πάνω της δεν έχει βρεθεί. Το μοιραίο περιστατικό συνέβη μετά τις γραπτές εξετάσεις στο σχολείο, έγραψε διαγώνισμα και έφυγε νωρίτερα από το σχολείο. Το τηλέφωνό της ήταν κλειστό όσο την έψαχναν οι γονείς. Υπάρχει μαρτυρία ότι είδε το κορίτσι να πέφτει από τη γέφυρα. Την προανάκριση διενεργεί το Α.Τ Χερσονήσου.

Τα πιο σημαντικά